امسال پای ملخ های صحرایی به کشور نمی رسد


امسال پای ملخ های صحرایی به کشور نمی رسد

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی در شرق آفریقا، احتمال آمدن ملخ های صحرایی به کشور نیست.

سعید معین گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی در شرق آفریقا، احتمال ورود ملخ صحرایی به کشور نیست.

به گفته او،ردیابی و پایش علیه ملخ های صحرایی از خرمشهر تا آبادان در حال انجام است، بدین منظور در استان های خوزستان و بوشهر کلاس ها در خصوص روش های پیش آگاهی، ردیابی، روش های کنترل و مبارزه علیه ملخ صحرایی انجام می شود.

معین با بیان اینکه مبارزه علیه ملخ های بومی به پایان رسیده است، گفت: سال گذشته سطح کل مبارزه علیه ملخ بومی از ۲.۵ میلیون هکتار سطح ردیابی برای انواع ملخ های بومی ۱۵۰ هزارهکتار بوده است.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: از اواخر اسفند مبارزه علیه بومی های آغاز می شود و همواره پیش بینی می شود که سطح مبارزه به ۲۰۰ تا ۲۲۰ هزارهکتار برسد. اما در خصوص تامین سموم و آفت کش مشکلی نداریم.

امسال پای ملخ های صحرایی به کشور نمی رسد



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فیلم مخفی در غسالخانه بهشت زهرا ! / چه برداشتی دارید !