کاندیدای احتمالی چه کسانی هستند؟ / 4 روز تا مشخص‌شدن سرنوشت انتخابات بوکس

دسته‌بندی: بوکس
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ بهمن ۸, شنبه ساعت ۲۰:۵۸۰ رأیبدون امتیاز
کاندیدای احتمالی چه کسانی هستند؟ / 4 روز تا مشخص‌شدن سرنوشت انتخابات بوکس

با وجود گذشت چند روز از شروع ثبت‌نام نامزدهای ریاست فدراسیون بوکس، فعلا هیچ فردی پا پیش نگذاشته است.

به گزارش "ورزش سه"، بعد از اتفاق عجیبی که برای حسین ثوری، رییس سابق فدراسیون بوکس رخ داد و او در سفر با تیم ملی جوانان به اسپانیا، تصمیم به پناهندگی گرفت، حالا ثبت‌نام برای نامزدهای انتخابات این فدراسیون آغاز شده است.
ثبت‌نام نامزدهای مجمع فدراسیون بوکس از یک بهمن ۱۴۰۱ آغاز شده و به مدت ۱۰ روز کاری، یعنی تا ۱۲ بهمن، ادامه خواهد داشت، اما تا پایان امروز که روز ششم ثبت‌نام بود، هیچ فردی نام‌نویسی نکرده بود.
البته به نظر می‌رسد در روزهای آینده افرادی برای ثبت‌نام در انتخابات پا پیش بگذارند. هم اکنون از سیامک صالحی، نایب رییس و روح‌الله حسینی، سرپرست فعلی فدراسیون، به عنوان نامزدهای احتمالی نام برده می‌شود، اما شاید افراد دیگری هم باشند که بخواهند وارد رقابت انتخاباتی شوند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...