چهره پیر و غیرقابل باور برادر مایکل در فرار از زندان!

تصاویر جدیدی از بازیگر نقش معروف لینکلن باروز در سریال فرار از زندان منتشر شده است که باعث تعجب کاربران شده است.
دومینیک هاکن میرتودت پرسل بازیگر استرالیایی بریتانیایی تبار است که عمدهٔ فعالیت های حرفهایاش را در امریکا به ثمر رسانده است. پرسل در پی ایفای نقش لینکلن باروز در سریال فرار از زندان و همچنین شخصیت اصلی سریال «جان دو»، مشهور شد.
از دیگر کارهای شاخص وی میتوان به ایفای نقش میک روری در سریال های دنیای مشترک کماندارو همینطور سریال فرار از زندان اشاره کرد.در تصاویر جدیدی که از او منتشر شده است چهره او بسیار پیر است و ریش او سفید شده است.
او در منطقه والاسی در بیرمنگام انگلستان، از پدری نروژی و مادری ایرلندی متولد شد. و در دوران کودکی خانواده اش به سیدنی استرالیا مهاجرت کردند.در سال ۲۰۰۰ برندهٔ لاتاری شد و توانست با اخذ گرینکارت به همراه همسرش ربکا ویلیامسون (که بعدها از هم جدا شدند) و چهار فرزندش (جوزف متولد ۱۹۹۹، آدری متولد ۲۰۰۱، و لیلی و آگستوس دوقلو متولد ۲۰۰۳) در لسآنجلس کالیفرنیا ساکن شود. تاریخ تولد هر چهار فرزندش بر روی ساعد دست چپاش تتو شده است.