5 مدل شیرینی نوروزی با یک خمیر + فیلم
رکنا: شیرینی در انواع مختلف برای شیرین کام شدن در ایام نوروز در مهمانی ها خورده می شود.
به گزارش رکنا، این شیرینی ها که آموزش تهیه آن را در فیلم به طور کامل مشاهده می کنید برای کل سال و هر مناسبتی مخصوصا عید نوروز که دیگر چیز زیادی تا فرا رسیدن آن نمانده کاربرد دارد. برای کسانی که شیرینی آسان و فوری و با کمترین مواد اولیه را می خواهند گزینه مناسبی است.
مواد لازم برای شیرینی فوری و آسان:
کره 150گرم
پودر قند نصف لیوان
عسل یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ یک عدد
آرد 2 لیوان
نشاسته ذرت2/5 قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقالی یک قاشق چایخوری یا یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره را کمی با همزن بزنید تا بافت آن باز شود. بعد پودر قند را اضافه کنید و 3-2 دقیقه هم بزنید تا روشن و کمی حجیم شود. تخم مرغ را به همراه رنده پوست پرتقال یا وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ جذب مواد شود.
نصف آرد را همراه با نشاسته ذرت ترکیب و الک کنید و مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا جذب شود. همزن را کنار بگذارید ومابقی آرد را کم کم اضافه کنید، (از آرد من 3 -2 قاشق اضافه آمد) خمیر وقتی جمع شود و به دست نچسبد (خمیر را زیاد ورز ندهید چون به دست می چسبد ) خمیر که جمع شد داخل نایلون قرار داده و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت بدهید. بعد از استراحت کمی در دست ورز دهید تا نرم شود. آن را بین 2 نایلون باز کنید. شیرینی ها را مطابق فیلم کاتر بزنید و شکل بدهید. سپس در سینی فر بچینید (بهتر است کف سینی کاغذ روغنی بیندازید) و اجازه پخت دهید.
دمای 160برقی یا ۱۷۵ گازی حدود 15 دقیقه.
بعد از پخت اجازه بدهید کامل خنک شود و بعد از سینی فر خارج کنید.
نکات پخت شیرینی عید
برای تزئین و مغزی آن می توانید از انواع بریلو ، مارمالاد، گاناش، شکلات ذوب شده، کرم ها و مغزیجات (مطابق فیلم) استفاده کنید.
هر مدل شیرینی را جدا داخل سینی فر بچینید چون بعضی مدل ها کوچکتر هستند و زودتر آماده می شوند.
این میزان مواد تقریبا 30 - 20 عدد شیرینی می دهد (بستگی به سایز و مدل شیرینی دارد)
خمیر و شیرینی آماده شده با این دستور قابل فریز شدن است.
این شیرینی 4 -3 ماه در یخچال و بیش از 6 ماه در فریزر در ظرف دردار قابل نگهداری است.