یک قلاده یوزپلنگ ماده در میاندشت میامی تلف شد


یک قلاده یوزپلنگ ماده در میاندشت میامی تلف شد

میامی- یک قلاده یوزپلنگ ماده در تصادف با خودروهای عبوری در محور تهران-مشهد و در محدوده میاندشت میامی تلف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یک قلاده یوزپلنگ ماده صبح یک‌شنبه در تصادف با خودروهای عبوری در محور ترانزیتی تهران-مشهد و در محدوده منطقه میاندشت میامی تلف شد. گفته می‌شود این یوز باردار بوده است موضوعی که البته هنوز توسط محیط زیست به صورت رسمی تائید نشده است.

در صورتی که این یوز باردار بوده باشد متأسفانه تعدادی از توله‌های آن نیز از بین رفته است.

این حادثه ناگوار در حدود ۱۱۰ کیلومتری شاهرود و جاده میامی - سبزوار رخ داده است مکانی که قتلگاه یوزه‌ای آسیایی بدل شده و مسئولان وزارت راه و محیط زیست سال‌ها است که در مدیریت همین یک منطقه عاجز هستند.

هشت قلاده یوز در ۱۰ سال اخیر به دلیل تصادف جاده‌ای در همین محدوده تلف شده‌اند.

به گفته مسئولان کمتر از ۲۵ قلاده یوز آسیایی در تمام دنیا وجود دارند و زیست‌کره خارتوران شاهرود بهترین مکان برای زندگی این گونه نادر از حیات وحش است.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


شغل خلبانی در کدام رشته است و خلبان شدن چه شرایطی دارد؟+ حقوق خلبان