طرز تهیه قنبرپلو غذای محلی شیرازی+فیلم


طرز تهیه قنبرپلو غذای محلی شیرازی+فیلم

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، قنبرپلو یکی از انواع غذا‌های محلی شیراز می‌باشد که یک پلو قاطی خوشمزه و جذاب شیرازی است این پلو به غم بر پلو هم معروف است، زیرا زمانی که این غذا را میل می‌کنید تمام غم و قصه هایتان فراموش می‌شود....

طرز تهیه قنبرپلو غذای محلی شیرازیبه گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، قنبرپلو یکی از انواع غذا‌های محلی شیراز می‌باشد که یک پلو قاطی خوشمزه و جذاب شیرازی است این پلو به غم بر پلو هم معروف است، زیرا زمانی که این غذا را میل می‌کنید تمام غم و قصه هایتان فراموش می‌شود. قنبرپلو از غذا‌های محلی و معروف شیراز است. قنبر پلو مزه‌ی ملس دارد و در شیراز از کوفته‌های ریز استفاده می‌شود.

طرز تهیه قنبر پلو غذای خوشمزه شیرازی‌ها
مواد لازم:برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز بزرگ نگینی سرخ شده ۱ عدد
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ ق غ
کشمش صدگرم
روغن به میزان لازم
زعفران ۳ ق غ
زردچوبه یک ق چ
آرد نخود چی یک ق غ
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه قنبرپلو غذای محلی شیرازی+فیلمطرز تهیه قنبرپلو:
ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده آب گرفته شده، زردچوبه، نمک، فلفل و آرد نخودچی خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند کمی داخل یخچال استراحت میدهیم سپس داخل کمی روغن و آب تفت میدهیم در حدی که رنگ گوشت عوض شود کنار میگذاریم.
سپس پیاز نگینی را سرخ میکنیم و گردو خرد شده را اضافه میکنیم مقداری که تفت دادیم رب انار را با مقداری آب رقیق کرده به همراه شیره انگور اضافه میکنیم و در اخر کشمش شسته شده را به مواد اضافه میکنیم حرارت را پایین میاوریم تا نسوزد وقتی به روغن نشست کوفته قلقلی‌ها را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
برنج را پخته و آبکش میکنیم و دم میکنیم و موقع سرو از مایه گوشت لابه لای برنج میدهیم.

بیشتر بخوانید:روش های پخت ماهی
طرز تهیه قنبرپلو غذای محلی شیرازی

نکات مهم برای تهیه‌ی قنبرپلو:

• اگر رب انارتان ترش بود می‌توانید مقداری شیره انگور بریزید اگر رب انارتان شیرین بود نیازی به شیره نیست. اما قنبرپلو شیرازی اصل رب انار ندارد.

• مراقب باشید، هنگام تهیه‌ی سس و مواد قنبرپلو، کشمش‌ها نسوزند.
• گوشت قلقلی‌ها را زیاد سرخ نکنید. زیرا در هنگام پخت عطر خوبی به برنج نمی‌دهد.
• حتی در مناطقی از شیراز این سس را به صورت خورشت استفاده می‌کنند.
• می‌توانید میزان گوشت و کشمش را به سلیقه‌ی خود کم و یا زیاد کنید.
• بعضی افراد به مواد گوشت قلقلی آرد نخودچی می‌زنند که وا نرود که این سلیقه‌ای است. می‌توانید آب پیاز را بگیرید تا گوشت‌ها وا نروند.

آموزش تهیه قنبرپلو توسط خانم اصالت

منابع: به خانه برمیگردیم، بیتوته


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

جملات تولدت مبارک پسرم (جملات زیبای تبریک تولد مادر به پسر)