طرز پخت گل کلم سوخاری
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، گل کلم سوخاری بسیار ترد و خوشمزه است و طعم متفاوتی دارد. در ادامه این مقاله طرز تهیه گلکلم سوخاری در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط را آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید. مواد لازم...
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، گل کلم سوخاری بسیار ترد و خوشمزه است و طعم متفاوتی دارد. در ادامه این مقاله طرز تهیه گلکلم سوخاری در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط را آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گلکلم سوخاری
گلکلم: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۱۰۰ گرم
آب یخ: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه گلکلم سوخاری، یک فست فود مقوی!
۱ ـ برای شروع کار ابتدا گلکلم را خرد کنید و خوب بشویید. سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی اجاق گاز بگذراید تا جوش بیاید. گلکلمها را داخل آب جوش بریزید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا بجوشد و کمی نرم شود؛ سپس آبکش کنید.
۲ ـ تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب بریزید و آرد را همراه با نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به آن اضافه کنید. با یک چنگال همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند؛ سپس آب یخ را کم کم به مایه اضافه کنید، در حدی که مایه بیش از حد شل نشود و غلظت داشته باشد.
۳ ـ روغن را داخل یک قابلمه گود بریزید و آن را روی اجاق گاز بگذراید تا داغ داغ شود. گلکلمها را یکی یکی داخل مایه آماده بگذارید و بلافاصله توی روغن داغ بیاندازید و اجازه بدهید گلکلم کاملا سرخ و سوخاری شود. توجه داشته باشید که روغن باید به اندازهای باشد که گلکلم در آن غوطه ور شود. گلکلمهای سوخاری شده را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذراید تا روغن اضافی آن خارج شود؛ سپس با هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید و از خوردن این سوخاری خوشمزه لذت ببرید، نوش جان.
نکات مربوط به گلکلم
گلکلم یکی از سبزیجات بسیار پر خاصیت و سرشار از فیبر است که دارای انواع ویتامینهای گروه c، b، k و مقادیر قابل توجهی از پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر است. گلکلم سالم و تازه باید کاملا سفید باشد و لکههای سیاه روی گلمکلم نشانه کهنگی آن است. سطح گل کلم باید کاملا ترد و تازه باشد و آثار له شدگی نداشته باشد. همچنین برگهای گلکلم تازه باید به رنگ سبز روشن باشد. گلکلم را میتوانید بدون اینکه بشویید، به مدت ۵ روز در یخچال و داخل کیسه کاملا خشک و با سر باز نگهداری کنید.
منبع: آکاایران