طرز تهیه گمج کباب گیلانی+فیلم
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما،گمج کباب یکی از غذاهای مخصوص استان گیلان است که در مناسبتهای خاص پخته میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گمج کباب در ادامه با سایت در نهایت با ما همراه باشید. طرز تهیه گمج...
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما،گمج کباب یکی از غذاهای مخصوص استان گیلان است که در مناسبتهای خاص پخته میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گمج کباب در ادامه با سایت در نهایت با ما همراه باشید.
طرز تهیه گمج کباب خانم نجاتی طرز تهیه کباب
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۶۰۰ گرم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آب انار ۲ قاشق غذاخوری
سبزی گمج کباب ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
سبزی گمج شامل تره، گشنیز، جعفری و چوچاق میباشد
طرز تهیه گمج کباب
مرحله اول
برای تهیه گمج کباب رشتی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب میریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را به خوبی تفت میدهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز سبک و طلایی شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه میکنیم و به همراه پیاز تفت میدهیم تا عطر ادویهها خارج شود. در ادامه گوشت خورشتی را خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
گوشت را به اندازهای تفت میدهیم که رنگ آن به طور کامل تغییر کند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سبزی را به صورت ساطوری ریز خرد میکنیم و به قابلمه میافزاییم. سبزی را هم کمی تفت میدهیم تا تغییر رنگ داد و کمی سرخ شود. در ادامه گردوی آسیاب شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
مرحله پنجم
حالا رب انار و آب انار را اضافه میکنیم و به همراه دیگر مواد ترکیب میکنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم مواد خورش به مدت ۱۵ دقیقه بدون اضافه کردن آب با هم بپزند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا گمج کباب به طور کامل بپزد. در حین پخت خورش میتوانیم چند تکه یخ اضافه کنیم تا خورش به خوبی روغن بیندازد.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه کولی غورابیج
مرحله هفتم
در نهایت اجازه میدهیم آب خورش به طور کامل کشیده شود و کاملا به روغن بیفتد. در ۱۵ دقیقه پایانی طعم خورش را میچشیم و به مقدار کافی نمک و ادویه اضافه میکنیم. در پایان گمج کباب را به همراه کته سرو میکنیم.
آموزش گمج کباب توسط خانم نجاتی
منبع: سایت درنهایت، کانال برنامه به خانه بر می گردیم