محمد تاجیک تهیهکننده مجموعه «جورچین» درباره این اثر که از شبکه نسیم پخش میشود و فضایی کمدی دارد به خبرنگار مهر بیان کرد: این اثر یک کار آیتمی نیست بلکه ابتدا فضای آیتم را داشتیم و بیننده احساس میکند که کار آیتم محور است اما به مرور ارتباط شخصیتهای داستان شکل میگیرد و به نوعی قصه سریالی میشود.
وی درباره پرداختن به طنز در فضایی دهه شصتی عنوان کرد: آن زمان مردم با چیزهای سادهای شوخی میکردند و خوش بودند و بیننده آن مهربانی را در آن دهه ۶۰ در محله جورچین حس میکند.
تاجیک درباره شباهت فضای کاری در برخی موقعیتها با «خنده بازار» تصریح کرد: این مجموعه با «خنده بازار» تفاوت بسیاری دارد. شاید به دلیل حضور برخی از بازیگران مشابه است اما حتی نقشی که آنها در «جورچین» بازی میکنند با مجموعه «خنده بازار» تفاوت دارد. حتی ساختار هم اینجا متفاوت است و داستان سریالی شده است.
وی درباره ادامه این مجموعه که قبل از نوروز روی آنتن شبکه نسیم رفت توضیح داد: «جورچین» در فصل اول در ۱۱۰ قسمت ۳۸ دقیقهای پخش میشود و امیدواریم فصلهای آینده آن را هم بسازیم.
تاجیک درباره بازیگران این مجموعه و اینکه چقدر سعی دارند سراغ چهرههای متفاوت در چنین کمدیهایی بروند یاداور شد: بازیگران اصلی این مجموعه حدود ۲۰ نفر هستند، اتفاقاً در این مجموعه چهرههای جدیدی را معرفی میکنیم که اکثراً تئاتری هستند مثلاً بازیگری داریم که میتواند یک مهران غفوریان باشد و هر کدام برندهای جدیدی برای تلویزیون خواهند شد.
این تهیهکننده درباره اینکه چقدر چهرههای جدید با پرداخت پول و به اصطلاح نقش فروشی وارد تلویزیون میشوند توضیح داد: البته در مجموعه «جورچین» چنین اتفاقی نیفتاده است اما به نظرم بازیگرانی که پول پرداخت میکنند بیشتر در سینما هستند چون ساختار کار تلویزیونی و کارگردان تلویزیون برنمیتابد که یک بازیگر تازهکار خطا کند.
وی اضافه کرد: در عین حال بازیگر اسپانسرها نوعی معضل شدهاند زمانی یکی از دوستان درباره یکی از پروژهها میگفت که بیشتر عواملش بازیگرانی بودهاند که مثل اسپانسر خودشان پول پرداخت کردهاند و هر کسی جلوی دوربین آمده بوده پولی هم داده بوده است.
تاجیک در بخش دیگر درباره «جورچین» و هزینههای این مجموعه نیز یاداور شد: هزینه روزانه پروژه بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون است و در مجموع ماهانه بالغبر ۲ و نیم میلیارد تومان برای این پروژه هزینه میشود.