صدور حکم محرومیت موقت از تحصیل برای 5 دانشجوی دانشگاه علامه


صدور حکم محرومیت موقت از تحصیل برای 5 دانشجوی دانشگاه علامه

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اعلام اینکه پرونده کمیته انضباطی دانشجویان کمتر از ۲۰ مورد بوده است، گفت: براساس آرا صادر شده کمتر از ۴ یا ۵ دانشجو در همین ترم محروم از تحصیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله معتمدی در نشست خبری که امروز در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، درباره وقایع ۶ ماهه اخیر در دانشگاه و اعتراضات دانشجویی اظهار کرد: در یک سال اخیر شاهد حرکت های اعتراضی در سطح کشور و همچنین در دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه علامه بودیم. نوع تعریف ما از محیط دانشگاه با تعریف ما از جامعه بسیار متفاوت است. برخورد ما با اعتراض دانشجو برخورد آگاهی دهنده و هدایتی است.

رئیس دانشگاه علامه افزود: ما با نسل جوانی مواجه هستیم که آینده ساز کشور ما است، بنابراین اصلی ترین روش در مواجه با دانشجویان معترض این بود که شرایطی را فراهم کنیم که آن ها تضارب ارا داشته باشند و حتی دیدگاه های مخالف نیز بیان شود. در واقع نوع نگاه دانشگاه علامه به این دانشجویان نگاه تربیتی و پدرانه است.

هیچ فردی به دلیل فعالیت های درون دانشگاهی بازداشت نشد

وی ادامه داد: از ابتدا تعدادی از دانشجویان بیرون از دانشگاه دستگیر شده بودند و یکی از جدی ترین کارهای ما کمک به آزادی آن ها بود و در این راستا با قوه قضائیه ارتباطاتی برقرار کردیم و در نهایت همه افراد با وساطت دانشگاه آزاد شدند و هیچ فردی به دلیل فعالیت های درون دانشگاهی بازداشت نشد.

معتمدی بیان کرد: چندین ماه تنها روشی که اتخاذ کردیم این بود که از روش های مختلفی برای گفتگو با دانشجویان استفاده کردیم و جلسات متعددی با اساتید داشتیم که آن ها بتوانند دانشجویان را نسبت به ابهامات ذهنی شان متقاعد کنند.

رئیس دانشگاه علامه خاطرنشان کرد: پس از گفتگو، اما در مرحله ای مجبور شدیم تعدادی از دانشجویان را کوتاه مدت ممنوع الورود کنیم که مدت زمان آن هم حداکثر یک ماه بود و بعد از آن اگر دانشجویان شاکی خصوصی داشتند پرونده به کمیته انضباطی میرفت و سایر دانشجویان با تعهد به ریاست دانشکده حضورشان در دانشگاه فراهم شد.

پرونده کمیته انصباطی دانشجویان برای کمتر از ۲۰ مورد

وی با اعلام اینکه پرونده کمیته انصباطی دانشجویان کمتر از ۲۰ مورد بوده است، گفت: براساس آرا صادر شده کمتر از ۴ ۵ دانشجو در همین ترم محروم از تحصیل شدند.

رئیس دانشگاه علامه همچنین درباره اخرین وضعیت تجمیع دانشکده های دانشگاه توضیح داد و گفت: در حوزه تجمیع دانشکده ها مصوبه هیات دولت داریم و در حال حاضر ۵ دانشکده‌ بیرون از سایت اصلی بوده و خوابگاه ها هم پراکنده هستند.

وی افزود: در یکسال گذشته دانشکده علوم ریاضی به سایت اصلی منتقل شد و امیدواریم زمینه انتقال بقیه دانشکده ها فراهم شود منتها مشکل ما برای تجمیع، نداشتن زمین است. در ابتدا ۴۵ هکتار به دانشگاه علامه زمین اختصاص دادند که بیش از ۲۷ هکتار آن برای بزرگراه همت از دانشگاه گرفته شد و قرار بود شهرداری ما به ازای آن را بدهد اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.

ساخت یک خوابگاه ۲ هزار نفره در پردیس ۲ دانشگاه علامه

معتمدی از ساخت یک خوابگاه ۲ هزار نفره در پردیس ۲ دانشگاه علامه خبر داد و گفت: با ساخت این خوابگاه بخشی از خوابگاه ها که در سطح شهر پراکنده هستند به آنجا منتقل می شود. حدود ۴ هزار دانشجوی خوابگاهی داریم که مرتب در رفت و آمد هستند.

راه اندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی در ۳ دانشکده

رئیس دانشگاه علامه با اشاره به برنامه دانشگاه برای ایجاد مراکز نوآوری و کارآفرینی گفت: طی یکسال گذشته در ۳ دانشکده روانشناسی، مدیریت و علوم اجتماعی مراکز نوآوری کارآفرینی راه اندازی شده است و به مرور در سایر دانشکده ها نیز ایجاد خواهد شد.

وی درباره آمایش آموزش عالی که اخیرا مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفته است، گفت: بحث آمایش آموزش عالی به معنای این است که به سمتی برویم که کیفیت عالی را با توجه به قابلیت استان ها افزایش دهیم و دانشگاه ها ماموریت محور شوند. در این مسیر دانشگاه ها باید با توجه به نیازهای جامعه رشته های قدیمی را کنار بگذارند که دانشگاه علامه در جهت عمل به این موضوع، در رشته های کم متقاضی پذیرش دانشجو ندارد و حتی قرار است برخی رشته ها تعطیل شوند.

سیاسی کاری در ادغام و یا حذف موسسات علمی

معتمدی با بیان اینکه آمایش به این معناست که با توجه به نیاز جامعه رشته ها را نیاز محور کنیم و از ظرفیت آن ها به خوبی استفاده کنیم، تصریح کرد: این تعداد موسسه علمی که در ایران وجود دارد در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و حتی برخی از آن ها تناسبی با دانشگاه ندارند که یا باید حذف شوند و یا ادغام صورت گیرد. اما متاسفانه مشکلات سیاسی مانع از تصمیم گیری ها می شود.

حذف رشته های کم متقاضی در دستور کار قرار دارد

رئیس دانشگاه علامه ادامه داد: دانشگاه علامه در تلاش است به سمت حذف رشته های کم متقاضی و ایجاد رشته های جدید پیش برود به طور مثال قرار است رشته رواشناسی حمل و نقل رشته علوم اجتماعی محاسباتی را راه اندازی کنیم. همچنین راه اندازی دو دانشکده مالی بانکی و دانشکده حکمرانی در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

نقشه جامع علمی کشور با توجه به اقتضائات روز کشور بازنگری می شود

وی از به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور خبر داد و گفت:بیش از ۱۵ سال از تدوین نقشه جامع علمی کشور می گذرد؛ در این نقشه اولویت توسعه رشته ها مشخص شده و در حال حاضر دکتر خسروپناه دبیر شورا به دکتر کبگانیان طی حکمی خواسته است که نقشه جامع علمی کشور با توجه به اقتضائات روز کشور بازنگری شود.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست