تاریخ دقیق روز جهانی مدیتیشن در تقویم ۱۴۰۲


تاریخ دقیق روز جهانی مدیتیشن در تقویم 1402

در این مقاله از مجله اینترنتی دلگرم می خواهیم شما را با تاریخ دقیق روز جهانی مدیتیشن در تقویم ۱۴۰۲ آشنا کنیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

روز جهانی مدیتیشن در سال ۱۴۰۲ چه روزی است ؟

وقتی دنیای اطراف شما در جنون غرق شده است و به نظر نمی رسد که نمی توانید لحظه ای آرامش را در طوفان روز پیدا کنید، وقت آن است که عقب نشینی کنید و آن لحظات خوشبختی را به یاد بیاورید که در کودکی فقط خودمان را در آن گم کرده بودیم.

روز جهانی مدیتیشن فراخوانی است به جهان که برای شرکت در این تمرین هزاران ساله وقت بگذارند و ذهن خود را پاکسازی کنند، به یاد داشته باشیم که اول ما مردم هستیم و در مرحله بعد کارگر.

تاریخ شمسی روز جهانی مدیتیشن ۱۴۰۲

تاریخ شمسی روز جهانی مدیتیشن ۱۴۰۲، مصادف است با شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه (۱۴۰۲/۲/۳۰).

تاریخ میلادی روز جهانی مدیتیشن ۱۴۰۲

تاریخ میلادی روز جهانی مدیتیشن ۱۴۰۲، مصادف است با ۲۰ مه ۲۰۲۳.

تاریخ قمری روز جهانی مدیتیشن ۱۴۰۲

تاریخ قمری روز جهانی مدیتیشن ۱۴۰۲، مصادف است با ۲۹ شوال ۱۴۴۴.

روز جهانی مدیتیشن چه روزی است ؟

تاریخچه روز جهانی مدیتیشن را می توان از طریق خود تاریخچه مدیتیشن ردیابی کرد. مدیتیشن بخشی جدایی ناپذیر از بسیاری از ادیان بوده است و اولین بار در حدود ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد در هند به صورت مکتوب صحبت شد.

این نقش برجسته در بسیاری از ادیان در سراسر جهان، به ویژه بودیسم و ​​دیگر مذاهب شرقی ایفا می کند، اما همچنین توسط کسانی که نه روحانی و نه مذهبی هستند، به عنوان راهی برای کاهش استرس و پاکسازی ذهن خود انجام می شود.

در دنیای امروزی، مراقبه مهم است، صرف نظر از این که آیا شما یک فرد روحانی هستید یا نه، شلوغی و شلوغی شدید فعالیت روزانه بسیاری از ما را از داشتن لحظه ای آرامش باز می دارد.

روز جهانی مدیتیشن

مدیتیشن چیست؟

مدیتیشن، مراقبه، یا درون‌پویی (به انگلیسی Meditation) عملی است که در آن فرد از یک تکنیک – مانند ذهن‌آگاهی، یا تمرکز ذهن بر روی یک موضوع، فکر یا فعالیت خاص – برای آموزش توجه و آگاهی و دستیابی به یک حالت روان و آرام و پایدار ذهنی استفاده می‌کند.

مدیتیشن به‌‌طور کلی فنون و روش تسلط بر ذهن است. در مدیتیشن مهارت‌های مختلفی مانند تسلط بر ذهن به دست می‌آید. افراد به دلایل و اهداف مختلف دینی و غیر دینی مدیتیشن می‌کنند.

بسیاری از آئین‌های مدیتیشن و برخی از دین‌های بزرگ به خصوص ادیان شرقی نظیر هندو و بودایی روش‌های مدیتیشن را نیز دربرمی‌گیرند.

اکثر روش‌های محبوب مدیتیشن ریشهٔ شرقی دارند. از روش‌های معروف مدیتیشن شرقی درون‌پویی متعالی (تی. ام)، ذاذن و ویپاسانا است.

در مدیتیشن با تمرکز ذهن و آزاد کردن نیروی چاکرا یا شاکرا به آرامش روحی و جسمی می‌رسند و توانایی کنترل این نیرو را بدست می‌آورند.

مراقبه ممکن است استرس، اضطراب، افسردگی و درد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و باعث افزایش آرامش، درک، خودانگاره و رفاه شود. تحقیقات برای درک بهتر اثرات مراقبه بر سلامتی (روان‌شناختی، عصبی و قلبی عروقی) و سایر قسمت‌های بدن در حال انجام است.




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
پروفایل فروردین ماهی | ۹۰ عکس تولد فروردینی ها برای استوری و پروفایل