«سینما نوستالژی» از هفتم اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ «کلاه قرمزی و پسرخاله» در بنیاد سینمایی فارابی


«سینما نوستالژی» از هفتم اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ «کلاه قرمزی و پسرخاله» در بنیاد سینمایی فارابی

«سینما نوستالژی» با فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و پسرخاله» از این هفته، پنجشنبه، هفتم اردیبهشت ماه در بنیاد سینمایی فارابی آغاز به کار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ، پنجشنبه هفتم اردیبهشت ماه با اکران فیلم خاطره‌انگیز «کلاه قرمزی و پسرخاله» به کارگردانی ایرج طهماسب، طرح «سینما نوستالژی» آغاز خواهد شد؛ تا آثار ساخته شده در حوزه کودک و نوجوان را دوباره تماشا کنیم.

«سینما نوستالژی» از پنجشنبه هفتم اردیبهشت کار خود را آغاز می‌کند و تا سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان هر هفته یک فیلم از سینمای کودک و نوجوان را روی پرده می‌برد.

هدف «سینما نوستالژی» تماشای آثار تاریخی سینمای کودک و نوجوان است و می‌خواهد با اکران دوباره آن‌ها علت موفقیت و اقبال این آثار را یادآوری کند.

«سینما نوستالژی» از هفتم اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ «کلاه قرمزی و پسرخاله» در بنیاد سینمایی فارابی

«کلاه و قرمزی و پسرخاله» اولین فیلم «سینما نوستالژی» است که پنجشنبه هفت اردیبهشت، ساعت ۱۵ در سالن استاد کیارستمی بنیاد سینمایی فارابی روی پرده می‌رود و پس از آن هر پنجشنبه یک فیلم سینمایی با طرح «سینما نوستالژی» در بنیاد سینمایی فارابی اکران می‌شود.




بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
عکسهای خفن الکسیس | بلدل بازیگر خانم آمریکایی با همسرش