“کتلت لپه”، غذایی که با یک بار امتحان کردن مشتری اش می شوید!


“کتلت لپه”، غذایی که با یک بار امتحان کردن مشتری اش می شوید!

کتلت لپه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود. به گزارش وقت صبح، کتلت لپه یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که طعمی بینظیر دارد و می توانید به راحتی آن را با مواد کمی درست کرده و از خوردنش لذت...

کتلت لپه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.

به گزارش وقت صبح، کتلت لپه یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که طعمی بینظیر دارد و می توانید به راحتی آن را با مواد کمی درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

لپه ۲۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد بزرگ

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

تخم مرغ ۱ عدد

جعفری ۲ قاشق غذاخوری

آرد ذرت یا نخودچی ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار کافی

پودر سیر، ادویه کاری و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:

لپه را درون یک قابلمه حاوی آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.

سپس سیب زمینی را شسته و به صورت آب پز می پزیم.

زمانی که لپه کاملا پخته شد، آنرا درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. حالا سیب زمینی پخته شده را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

لپه را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا له و پودر شود، سپس به کاسه می افزاییم. حالا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود و به کاسه اضافه می کنیم.

تخم مرغ را به همراه جعفری خرد شده، آرد نخودچی و مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، ادویه کاری و نمک به کاسه اضافه کرده، سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و منسجم شوند.

یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم.

ر ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس با دست خیس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت جدا کرده و به صورت دلخواه فرم می دهیم، سپس درون تابه گذاشته و دو طرفش را کاملا سرخ می کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق