“کتلت لپه”، غذایی که با یک بار امتحان کردن مشتری اش می شوید!
کتلت لپه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود. به گزارش وقت صبح، کتلت لپه یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که طعمی بینظیر دارد و می توانید به راحتی آن را با مواد کمی درست کرده و از خوردنش لذت...
کتلت لپه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
به گزارش وقت صبح، کتلت لپه یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که طعمی بینظیر دارد و می توانید به راحتی آن را با مواد کمی درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ نفر
لپه ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت یا نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار کافی
پودر سیر، ادویه کاری و نمک به مقدار کافی
طرز تهیه:
لپه را درون یک قابلمه حاوی آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.
سپس سیب زمینی را شسته و به صورت آب پز می پزیم.
زمانی که لپه کاملا پخته شد، آنرا درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. حالا سیب زمینی پخته شده را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
لپه را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا له و پودر شود، سپس به کاسه می افزاییم. حالا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود و به کاسه اضافه می کنیم.
تخم مرغ را به همراه جعفری خرد شده، آرد نخودچی و مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، ادویه کاری و نمک به کاسه اضافه کرده، سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و منسجم شوند.
یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم.
ر ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس با دست خیس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت جدا کرده و به صورت دلخواه فرم می دهیم، سپس درون تابه گذاشته و دو طرفش را کاملا سرخ می کنیم.