دستور پخت پلمنی،غذای محبوب و خوش طعم روس ها!
«پلمنی» یک غذای محبوب روسی است که حالت خمیری دارد و به شکل هلال یا دایره می باشد که داخلش گوشت چرخ کرده ریخته و آن را آبپز میکنند، سپس «اسمتانا» که مثل خامه ترش است به آن اضافه کرده و میل می کنند. وقت صبح- روسیه با داشتن ویژگی های...
«پلمنی» یک غذای محبوب روسی است که حالت خمیری دارد و به شکل هلال یا دایره می باشد که داخلش گوشت چرخ کرده ریخته و آن را آبپز میکنند، سپس «اسمتانا» که مثل خامه ترش است به آن اضافه کرده و میل می کنند.
وقت صبح- روسیه با داشتن ویژگی های فرهنگی بسیاری از ملت ها، جایگاه اولین قلمرو در جهان را در حوزه های مختلف از جمله آشپزی بدست آورده است.هر دو گروه گوشت خواران و گیاه خواران به راحتی می توانند غذای دلخواه خود را در این کشور پیدا کنند.
به گزارش گروه ترجمه وقت صبح، پلمنی یک روش خیلی راحت برای ذخیره گوشت در یخبندان سیبری بوده و امروزه مورد استفاده افراد تنها با فرصتهای اندک نظیر دانشجوها و افراد مجرد است، و در بسیاری از فروشگاهها در بستهبندیها یخ زده پیدا میشود و میتوانند بهراحتی آن را آبپز کنند.
در ادامه یک دستور پخت کاملا روسی خواهیم خواند:
مواد لازم جهت تهیه پلمنی روسی:
-گوشت چرخ کرده گوساله 500 گرم
-پیاز 1 عدد
-سیر 2 حبه
-نمک فلفل مقدار کافی
-آرد 1/2 فنجان
-تخم مرغ 2 عدد
-آب 1/2 لیوان
-روغن مایع مقدار کافی
طرز تهیه پلمنی روسی:
ابتدا و برای شروع تهیه این غذای روسی و خوشمزه، خمیر غذا را تهیه می کنیم، برای این منظور داخل یک ظرف 1/2 فنجان آرد و 2 عدد تخم مرغ و 1/2 لیوان آب و کمی نمک را می ریزیم و انها را با هم خوب مخلوط می کنیم و سپس به خمیر تهیه شده برای مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم.
سپس در ادامه در این مرحله، سراغ تهیه مواد میانی این پیراشکی روسی می رویم، پس 1 عدد پیاز را شسته و ان را پوست گرفته و به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.
سپس 2 حبه سیر را پوست کنده و له می کنیم و به تابه پیاز اضافه می کنیم و ان را تفت می دهیم تا بوی سیر بلند شود. سپس در ادامه 500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله را به گوشت و پیاز تفت داده مرحله قبل اضافه می کنیم و گوشت را تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و بپزد.
سپس نمک و فلفل را به مقدار کافی به گوشت اضافه می کنیم تا مزه دار شود.اکنون مواد میانی پلمنی ما آماده است. در ادامه بعد از 30 دقیقه استراحت خمیر تهیه شده در مرحله اول، مجددا سراغ خمیر پیراشکی می رویم و از خمیر چونه هایی به اندازه گردو بر می داریم.
گوشت داخل خمیر
و آن ها را با وردنه روی یک سطح صاف و آرد پاشی شده باز و پهن می کنیم و از مواد گوشتی مرحله قبل کمی داخل خمیر پلمنی قرار می دهیم.
سپس لبه های خمیر را روی هم می گذاریم و فشار می دهیم و سپس ابتدا و انتهای ان را به هم می رسانیم. این کار را برا ی تمام خمیر ها انجام می دهیم.
سپس در ادامه در این مرحله باید پلمنی ها را پخت، پس در یک قابلمه آب و نمک می ریزیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و زیر گاز را روشن می کنیم و پلمنی های تهیه شده را داخل قابلمه می گذاریم و ان را در اب و نمک برای مدت 7 دقیقه می جوشانیم تا پلمنی روسی ما بپزد و اماده شود.
وقتی پلمنی ها آماده شد آن را از آب بیرون می آوریم و پلمنی روسی را در ظرف مناسب می گذاریم و برای شام آن را همراه با سس تند و سالاد و سبزی خوردن و … میل می کنیم.