آلمان: جنگ صلیبی علیه مسلمانان به بهانه مبارزه با شبح اسلام‌گرایی سیاسی!


آلمان: جنگ صلیبی علیه مسلمانان به بهانه مبارزه با شبح اسلام‌گرایی سیاسی!

یکی از آخرین اقدامات محافظه کاران آلمانی در بحبوحه مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۲۱، جنگ صلیبی سازمان یافته علیه مسلمانان به نام مبارزه با شبح اسلام گرایی سیاسی بود که هنوز هم ادامه دارد.

خبرگزاری شبستان،جهان اسلام: ماه گذشته، احزاب راست میانه و راست افراطی در آلمان پیشنهادی را برای بکارگیری یک گروه متخصص به منظور جاسوسی از مسلمانان این کشور پیشنهاد کردند.

یکی از آخرین اقدامات محافظه کاران آلمانی در بحبوحه مبارزات انتخاباتی سال 2021، جنگ صلیبی سازمان یافته علیه مسلمانان به نام مبارزه با شبح اسلام گرایی سیاسی بودکه هنوز هم ادامه دارد.

اتحادیه دموکرات مسیحی پس از شکست در انتخابات و کناره گیری از دولت پس از یک دوره تصدی 16 ساله، نه تنها به حمایت از سیاست های ضد مسلمانان ادامه می دهد، بلکه این موضع را دو چندان کرده است.

در مقاله‌ای که در آوریل 2021 منتشر شد و به مبارزه با آنچه «اسلام سیاسی» نامیده شد، اختصاص یافت، این حزب پیشنهاد کرد موضع خود را در قبال نظارت، محدود کردن و سرکوب بالقوه جامعه مدنی مسلمان تشدید کند و در همین راستا اعضای این حزب در سطوح اروپایی، ملی و منطقه ای مواضع ضد مسلمانان را ترویج می کنند.

پس از ائتلاف بین سوسیال دموکرات ها؛ سبزها و لیبرال ها در آلمان دولت جدیدی را در دسامبر 2021 تشکیل دادند و پروژه آزمایشی احزاب دموکرات مسیحی، اتحادیه دموکرات مسیحی برای آلمان (CDU) و اتحادیه سوسیال مسیحی (CSU) تحت لوای گروه تخصصی اسلام گرایی سیاسی آغاز شد. این گروه که توسط وزارت کشور راه اندازی شد شامل حامیان سیاست های ضد اسلامی بود.

تمرکز این گروه در ابتدا انجام تحقیقات و تحلیل به اصطلاح «اسلام سیاسی» بود، مفهومی که نه تنها بسیار مبهم است، بلکه در خدمت مشروعیت بخشیدن به هدف قرار دادن و سرکوب جامعه مدنی مسلمانان نیز بوده است.

هدف قرار دادن جامعه مدنی مسلمانان

در حالی که برخی از نمایندگان مجلس تصمیم گرفتند فعالیت های این گروه را پایان دهند، دیری نپایید که چند تن از اعضای آن در کنار سایر نویسندگان ضد مسلمان مانند «هایکو هاینیش» اعتراض خود را در رسانه‌ها اعلام کردند.

به عنوان آخرین راه حل، حزب راست میانه که این گروه کارشناسی را راه اندازی کرده بود، بحثی را در پارلمان ملی آلمان (بوندستاگ) آغاز کرد.

در 16 مارس، حزب راست میانه به همراه حزب بدنام ضد اسلامی و راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان»، پیشنهادی را برای بازگرداندن این گروه کارشناسی ارائه کردند.

در طول مناظره پارلمانی، «ماتیئوس هاور» از احزاب اتحادیه مسیحی استدلال کرد که برخی کشورها تامین کننده مالی اسلام‌گرایی سیاسی در این کشور هستند.

به همین ترتیب، «کریستوف دی وریس»، نماینده پارلمان خواستار قطع بودجه برای اسلام گرایی سیاسی شد.

«موهاناد خورچیده» از فعالان سیاسی در آلمان می‌گوید: : اصطلاحاتی مانند اسلام هراسی و نژادپرستی ضد مسلمان به اصطلاحات مربوط به اسلام سیاسی تبدیل شده اند چرا که دولتمردان می خواهند اسلام هراسی را مفهومی خطرناک که از سوی مسلمانان ساخته شده است،جلوه دهند.

مهمتر از همه اینکه، وقتی این سیاستمداران از اسلام گرایی صحبت می کنند، منظور آنها یک گروه حاشیه ای از مسلمانان نیست، بلکه اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان هستند.

گزارش سالانه سرویس اطلاعاتی آلمان و اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی، طی دو دهه گذشته مدعی شده است که اکثریت سازمان های اسلامی در این دسته از اسلام گرایی قرار دارند؛ آنها در ظاهر خود را باز و بردبار گفتگو محور نشان می دهند، در حالی که گرایش‌های ضد دموکراتیک همچنان در درون این سازمان ها وجود دارد.

این یکی از چالش‌های ساختاری است که چنین دیدگاه‌هایی نسبت به مسلمانان به طور سازمان یافته ایجاد می‌شود.

در همین راستا در جریان مذاکرات پارلمانی نماینده نکریستین ویرث» استدلال کرد که 74 درصد از کل مساجد متعلق به اسلام گرایی سیاسی است.

صحبت‌های او به وضوح نشان داد که هدف این کمپین بخش بزرگی از مسلمانان در آلمان هستند و نه فقط عده خاصی از آنها.

اکنون علاوه بر فراخوان برای بازگرداندن گروه کارشناسی و اصرار برای کنترل و نظارت مالی بیشتر بر مسلمانان، گروه آلترناتیو برای آلمان حتی خواستار تامین بودجه و ایجاد کرسی‌هایی برای تحقیق و دوره‌های آموزشی درباره «اسلام سیاسی» در دانشگاه‌های دولتی و مؤسسه‌های دانشگاهی شده است.

این در حالی است که چنین سیاستی فقط دشمنی با مسلمانان را تقویت و نهادینه می کند. ادامه سرکوب جامعه مدنی مسلمان نشان می دهد که اسلام سیاسی تا چه حد به یک اصطلاح مسئله دار در کشورهای اروپایی تبدیل شده است و مقامات اروپایی تا چه اندازه به دنبال ترویج این واژه هستند.

اگرچه در سالهای اخیر، جنگ فرهنگی علیه واژه و مفهوم اسلام هراسی به بهانه مقابله با اسلام گرایی سیاسی در اروپا انجام شده است اما دولت های اروپایی ، احزاب سیاسی و ایدئولوگ ها مسئله اسلام هراسی و سیاست های دولتی علیه جوامع مسلمان به طور کلی انکار می‌کنند.

پایان پیام/7

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا