دلمه برگ کلم با سس رب انار برای مجالس خاص و مهمانی های ویژه !!
ببینید دلمه برگ کلم را با چه روش راحتی درست میشه .
دلمه کلم برگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود .
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم برای ۵ :
لپه: ۵ قاشق غذاخوری
برنج: ۱ لیوان
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه و نمک
ریحون: ۱ دسته
تره: ۱ دسته
ترخون: ۱ دسته
گشنیز: ۱ دسته
نعنا: نصف دسته
مرزه: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دلمه برگ کلم
اول اجازه بدید تا لپه و برنج یک ساعت خیس بخورن .
یک عدد کلم پیچ رو با آب و یکم آبلیمو ۲ ساعت بپزید.
یدونه پیاز رو خلال کنید، سرخ کنید و ۳۰۰ گرم کوشت چرخکرده رو اضافه کنید.
خوب مخلوط کنید، ۱۰ دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و برنج خیس خورده رو اضافه کنید.
قسمت ریشه و قسمتهای رگ و سفت کلم رو جدا کنید، دلمه هارو با دقت و حوصله بپیچید.
از قسمتهای پاره شده و سفت به عنوان تهدیگ استفاده کنید،
دلمههای پیچیده شده رو بچینید، رب انار رقیق شده و روغن بزنید و روی حرارت ملایم رو به کم اجازه بدید تا ۹۰ دقیقه بپزه.