طرز تهیه کباب شطرنجی+فیلم


طرز تهیه کباب شطرنجی+فیلم

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، کباب تابه‌ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه‌های منازل وارد منوی رستوران‌های بزرگ شده است. کباب تابه‌ای از غذا‌های خوشمزه‌ای محسوب می‌شود که علاوه بر اینکه می‌توانیم از...

کباب شطرنجیبه گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، کباب تابه‌ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه‌های منازل وارد منوی رستوران‌های بزرگ شده است. کباب تابه‌ای از غذا‌های خوشمزه‌ای محسوب می‌شود که علاوه بر اینکه می‌توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده کنیم، می‌توانیم از کباب تابه‌ای به عنوان یک غذای مجلسی و دوست داشتنی نیز استفاده کنیم. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می‌توانیم بدون آب و به صورت سرخ شده درست کنیم، یا اینکه در صورت تمایل آنرا به صورت آبدار درست کنیم.
مواد لازم برای کباب شطرنجی:
گوشت قرمز ۱۵۰ گرم
سینه مرغ ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
کباب شطرنجی
طرز تهیه کباب شطرنجی:
پیاز‌ها را رنده ریز می‌کنیم آب آن را کامل می‌گیریم.
نصف پیاز را با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می‌کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
نصف مابقی پیاز را با مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می‌کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
دو عدد سینی را خیس می‌کنیم روی آن نایلون می‌کشیم.
روی سینی اول کاتر مربع شکل را می‌گذاریم از مواد گوشتی به اندازه یک گردو بر می‌داریم و داخل آن کاملا پهن می‌کنیم تا گوشه‌های آن در بیاید و بعد از کاتر جدا می‌کنیم و داخل سینی دوم می‌گذاریم.
کاتر و دستهایمان را آب می‌زنیم به اندازه یک گردو از مواد مرغ بر می‌داریم و با همان روش یک مربع دیگر درست می‌کنیم این مربع را کنار آن یکی می‌گذاریم و کمی بهم می‌چسبانیم یکی در میان این کار را انجام می‌دهیم تا شطرنجی شود من ۴در ۴ درست کردم.
وقتی کارتان تمام شد بک ساعت سینی کباب تابه‌ای شطرنجی را داخل فریزر می‌گذاریم تا هم خودش را بگیرد و هم اینکه موقع سرخ کردن از هم وا نرود بعد از یک ساعت با کمی روغن آن را سرخ می‌کنیم طرف اول که خودش را گرفت بر می‌گردانیم تا طرف بعدی سرخ شود.
داخل تابه رژیمی هم می‌شود آن را سرخ کرد.
منبع: آکاایران

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

سفره شب یلدا سنتی با تزیینات بسیار شیک