“چیکن استراگانف”، غذایی ساده و خوشمزه با اصالت روسی
چیکن اتراگانف یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه و پرطرفدار کشور روسیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود. به گزارش وقت صبح، چیکن استراگانف غذایی ساده و خوشمزه با اصالت روسی است که برای درست کردن آن به زمان زیاد و مواد غذایی خاصی...
چیکن اتراگانف یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه و پرطرفدار کشور روسیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
به گزارش وقت صبح، چیکن استراگانف غذایی ساده و خوشمزه با اصالت روسی است که برای درست کردن آن به زمان زیاد و مواد غذایی خاصی احتیاج ندارید.
مواد لازم:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
جوز هندی ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۴ عد متوسط
روغن مایع، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه:
سینه مرغ را به صورت نواری نازک به ضخامت ۱ سانتی متر برش می زنیم. در ادامه قارچ را می شوییم و خشک می کنیم، سپس به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم.
پوست پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.
دو سوم کره و مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود.
پیاز خلالی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
سینه مرغ نواری را به همراه نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم، سپس حرارت تابه را زیاد می کنیم.
سینه مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا آب نیندازد.
پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم، سپس سس را آماده می کنیم.
باقی مانده کره و مقداری روغن را درون یک تابه مجزا می ریزیم.
سپس قارچ را با مقداری آب لیمو ترش تازه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ تغییر رنگ ندهد.
زمانی که قارچ سرخ شد، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را اضافه می کنیم.
حالا آرد را به قارچ اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
شیر را به قارچ اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا سس به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه می کنیم.
سس را مخلوط می کنیم تا خامه درون سس حل شود، پس از گذشت ۱ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم.
سینه مرغ را به سس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا سس به خورد گوشت مرغ برود.
سیب زمینی ها را به صورت خلالی بسیار نازک خرد می کنیم. سپس تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود.
سیب زمینی سرخ شده را روی دستمال مخصوص آشپزخانه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن اضافی آن کشیده شود.
در نهایت چیکن استراگانف را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس سیب زمینی سرخ کرده کنار چیکن استراگانف اضافه می کنیم.