“دلمه برگ مو با رب انار”؛ تجربه خوشمزه از دلمه ای با مزه ای متفاوت
دلمه برگ مو از جمله غذاها یا پیش غذاهایی است که در فصل بهار طرفداران زیادی دارد. به گزارش وقت صبح، دلمه برگ مو یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه است که می توانید با استفاده از چاشنی های مختلف این غذای خوشمزه را با طعم های مختلف درست کنید. مواد...
دلمه برگ مو از جمله غذاها یا پیش غذاهایی است که در فصل بهار طرفداران زیادی دارد.
به گزارش وقت صبح، دلمه برگ مو یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه است که می توانید با استفاده از چاشنی های مختلف این غذای خوشمزه را با طعم های مختلف درست کنید.
مواد لازم:
برگ مو به مقدار لازم
برنج ۲ و نیم پیمانه
لپه ۱ و نیم پیمانه
گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰ گرم
سبزی دلمه نیم کیلو
نمک ، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
پیاز درشت ۲ عدد
سویا نصف لیوان
مواد لازم برای چاشنی:
آب یک و نیم لیوان
روغن مایع ۱/۳ فنجان
سرکه ۱/۲لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
نمک یک قاشق چای خوری
رب انار ۱ ق غذاخوری پر
طرز تهیه:
برنج از قبل خیس خورده رو با آب و کمی نمک نیم پز و بعد آبکش کنید.
لپه رو با کمی آب بپزید.
برگ مو رو ۵ دقیقه داخل آبجوش قرار بدین تا تغییر رنگ دهد.
پیاز ها را خرد و در روغن زیاد سرخ کنید.
وقتی پیاز تغییر رنگ داد،سویا از قبل خیس خورده رو اضافه کرده و تفت بدهید.
سپس گوشت چرخی و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید.
وقتی گوشت تغییر رنگ داد تابه رو از روی حرارت برداشته و لپه و برنج و سبزی های معطر و نمک اضافه کنید و مواد رو باهم ترکیب کنید.
دلمه هارو به روش قالبی یا بغچه یا رولی بپیچید و داخل تابه خیلی منظم بچینید.
برای کف قابلمه میتونید ۱ پیاز را حلقه ای کنید و کف قابلمه بچینید یا اینکه چند برگ مو قرار بدین و روی آن دلمه ها را بچینید.
همه مواد چاشنی را باهم مخلوط و روی دلمه ها بریزید.
روی دلمه ها یک جسم نسبتا سنگین مثل بشقاب چینی قرار دهید.
اول حرارت رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد با حرارت ملایم بگذارید پخته شود.