“کنگر پلو”، غذایی خوشمزه و خوش عطر با اصالت ایرانی
کنگر پلو یکی از انواع پلو ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید با مرغ با گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای آن را تهیه کنید. به گزارش وقت صبح، شما می توانید کنگر پلو را به صورت گیاهی نیز تهیه کنید. اصالت این غذای برای شیراز و...
کنگر پلو یکی از انواع پلو ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید با مرغ با گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای آن را تهیه کنید.
به گزارش وقت صبح، شما می توانید کنگر پلو را به صورت گیاهی نیز تهیه کنید. اصالت این غذای برای شیراز و یاسوج است و به روش های متفاوتی پخته می شود اما با مرغ بسیار مجلسی تر می باشد.
مواد لازم:
سینه یا ران مرغ ۲ تکه
برنج ۳ پیمانه
کنگر پاک شده ۳۰۰ گرم
شوید تازه یا خشک ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید و داخل یک تابه کمی کره و روغن انداخته و خوب هر دو طرف مرغ را سرخ کنید.
مرغ ها را از تابه خارج کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه با کمی زردچوبه تفت تا سبک شود.
رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و در ادامه مرغ های سرخ شده را داخل تابه یا قابلمه قرار دهید.
روی آن آبجوش بریزید و درب آن را قرار دهید تا مرغ پخته و سس غلیظ شود.
شوید را پاک کنید و بشورید و بعد از خشک شدن به اندازه دلخواه خرد کنید.
کنگر را پاک کنید و کمی داخل تابه تفت دهید تا سبک شود.
وقتی برنج به مرحله آبکش شدن رسید کنگر و سبزی را اضافه کنید و پلو را آبکش کنید.
کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و کنگر پلو را دم بگذارید.
در انتها با مرغ و سس غلیظ شده سرو کنید.