اهل قلم و رسانه ها مطالبه گری در زمینه دفاع مقدس را در دستور کار داشته باشند
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اهل قلم، جراید و رسانه ها باید مطالبه گری در زمینه دفاع مقدس که برگ زرینی در تاریخ استان محسوب میشود را در دستور کار داشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام «قدرت الله خرم روز» ظهر امروز (۱ خرداد ماه) در نشست هم اندیشی نویسندگان و فعالان ادبیات پایداری استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تشکر از نویسندگان دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: کار شما که در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و نویسندگی دفاع مقدس فعالیت دارید، کاری ارزشمند و مقدس است.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: نویسندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس در این استان دغدغههای به جا و پسندیده ای دارند و نسبت به شهدا احساس دین میکنند.
وی وجود یادگاران دوران دفاع مقدس را عطرآفرین در جامعه دانست و افزود: بعد از گذشت سالها هنوز موزه دفاع مقدس مانده و امیدواریم که در این دولت شاهد آغاز پروژه موزه یاسوج و محلی برای ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان دوران دفاع مقدس باشیم.
حجت الاسلام خرم روز خاطرنشان کرد: اهل قلم، جراید و رسانه ها باید مطالبه گری در زمینه دفاع مقدس که برگ زرینی در تاریخ استان محسوب میشود را در دستور کار داشته باشند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تاریخ به ما می آموزد که واقعیت های دفاع مقدس اگر به درستی به رشته تحریر در نیاید، در معرفی این واقعیت ها دیگران دست به کار شده و مورد تحریف قرار می گیرند.
وی تاکید کرد: هنوز پدران و مادران شهدایی در قید حیات هستند و میتوانند منابع خوبی برای روایت منش و روش شهدا باشند.
حجت الاسلام خرم روز اظهار کرد: به همین اندازه که احساس دین و دغدغه مند هستید، با اتحاد و انسجام دستگاههای فرهنگی می توان کارها را به پیش برد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: حوزه هنری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد کنگره شهدا، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و بنیاد شهید می توانند با اتحاد و انسجام بیشتر جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت کنند.
گفتنی است، آموزش مستمر، دیدار مستمر، ایجاد دبیرخانه فعال، ایجاد نمایشگاه دائمی کتاب و نوشتار، برگزاری کارگاه آموزشی، حمایت از نویسندگان و توجه به جایگاه آنها، توجه به مسئله تولید و عرضه محصولات فرهنگی، توجه به سوژه های ناب، آرشیو و مستندسازی، جمع آوری و مکتوب کردن آثار راویان دفاع مقدس، اختصاص هزینه به فعالیت های نویسندگان، شناخت صحیح از فرهنگ و علم ادبیات، خط و استفاده از کارشناسان تخصصی در حوزه ادبیات پایداری از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.
پایان پیام/82