به گزارش مشرق، بهرام عین اللهی، که برای شرکت در هفتاد و ششمین اجلاس مجمع جهانی بهداشت به ژنو سفر کرده است، عصر سه شنبه در دیدار با وزیر بهداشت هند بر گسترش همکاریهای دو کشور در زمینههای مختلف از جمله علمی و دانشگاهی، پزشکی، دارویی و تجهیزات پزشکی تاکید کرد.
وی با اشاره به فعالیت ۸۵۰ مرکز تحقیقاتی در حوزه پزشکی در ایران، گفت: همکاری در این زمینه با هند میتواند الگوی خوبی برای گسترش همکاریها باشد.
عین اللهی افزود: ارتباط دانشمندان علوم پزشکی دو کشور ایران و هند در سالهای اخیر استمرار داشته و همکاری برای پیشگیری و درمان بیماریهای مشترکی که در دو کشور وجود دارد، سودمند و لازم به نظر میرسد.
وی ادامه داد: حجم تجارت ایران و هند در یک سال گذشته در حوزه محصولات سلامت محور افزایش یافته و تقویت مناسبات در این زمینه نیازمند تسهیل و تسریع فرآیندها است.
وزیر بهداشت کشورمان همکاریهای مشترک شرکتهای دانش بنیان ایران و هند را در تولید ایدههای فناورانه و مواد اولیه دارویی، برای دو کشور فرصت خواند و گفت: مبادلات سلامت محور با هند میتواند مبتنی بر سیاست تجارت بدون دلار افزایش یابد.
"منسوک مانداویا" وزیر بهداشت هند نیز در این دیدار بر تشکیل کارگروهی مشترک برای گسترش همکاریها تاکید کرد.
هفتاد و ششمین اجلاس مجمع سازمان بهداشت جهانی با حضور نمایندگانی از ۱۹۴ کشور جهان از ۳۱ اردیبهشت در ژنو سوئیس آغاز شده و تا ۹ خرداد ادامه دارد.
وزیر بهداشت کشورمان که در صدر هیئتی برای حضور در این اجلاس به ژنو سفر کرده است، ضمن سخنرانی در مجمع عمومی، دیدار و گفتگو با همتایان خود از کشورهای مختلف را در برنامههای خود دارد.