طرز تهیه کباب بقچهای بدون نیاز به منقل
کباب بقچه ای با پنیر چدار فراوان، اشتهای هر کسی را باز میکند. اگر میخواهید کبابی متفاوت بدون نیاز به منقل را امتحان کنید، این دستور پخت را از دست ندهید. وقت صبح – کباب بقچه ای غذای محلی شهر مانیسا در ترکیه میباشد. اگر تا به حال کباب...
کباب بقچه ای با پنیر چدار فراوان، اشتهای هر کسی را باز میکند. اگر میخواهید کبابی متفاوت بدون نیاز به منقل را امتحان کنید، این دستور پخت را از دست ندهید.
وقت صبح – کباب بقچه ای غذای محلی شهر مانیسا در ترکیه میباشد. اگر تا به حال کباب بقچه ای مانیسا را امتحان نکرده اید، حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم کباب بقچهای
• 1 کیلوگرم گوشت گوسفندی چرخ کرده
• 1 عدد پیاز
• 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• 3 قاشق غذاخوری کره
• نیم کیلو پنیر جدار
• نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
• آب گرم
برای خمیر کرپ:
• 2.5 فنجان شیر
• 2 عدد تخم مرغ
• 250 گرم آرد
• 1 قاشق چایخوری نمک
• 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه کباب بقچه ای
در ابتدا گوشت چرخ کرده را در کره تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود. پیاز خرد شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
آب داغ را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت نرم شود. سپس ادویه ها را اضافه کنید.
برای خمیر زیر کباب نیز شیر، تخم مرغ، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بریزید. آرد را کم کم اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا غلیظ شود.
در تابه ای تفلون روغن بریزید و وقتی گرم شد یک ملاقه از مایه پنکیک را برداشته و در تابه بریزید.
خمیر را داخل تابه پهن کنید و مرتب تابه را تکان دهید تا دو طرف خمیر بپزد.
بعد از اینکه همه پنکیک ها پخته شدند، همه آنها را در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید. یک ملاقه کوچک از گوشت را وسط پنکیک ها بریزید.
سپس روی هر کدام از بقچه ها به مقدار دلخواه پنیر جدار بریزید.
سینی را در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار دهید. اجازه دهید تا زمانی که پنیر به خوبی آب میشود در فر بماند. نوش جان!
ترجمه: وقت صبح