“املت تن ماهی”، وعده ای ساده و لذیذ برای صبحانه
املت تن ماهی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود. به گزارش وقت صبح، املت تن ماهی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه است که می توانید آن را در زمان کوتاهی برای وعده صبحانه درست کنید. مواد لازم : تن ماهی...
املت تن ماهی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود.
به گزارش وقت صبح، املت تن ماهی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه است که می توانید آن را در زمان کوتاهی برای وعده صبحانه درست کنید.
مواد لازم :
تن ماهی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه:
قوطی تن ماهی را در یک قابلمه کوچک قرار می دهیم، سپس یک پیمانه آب اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم تن ماهی به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا آب بیندازد. پس از اینکه قارچ آب انداخت چند دقیقه دیگر آنرا تفت می دهیم تا سرخ شود و آب موجود در تابه کشیده شود.
تن ماهی را از قوطی خارج می کنیم و روغن اضافی ان را دور می ریزیم، سپس تن ماهی را به تابه اضافه می کنیم و به همراه قارچ کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم.
مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن به تابه اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند و تخم مرغ به طور کامل بپزد، سپس املت را به همراه نان تازه سرو می کنیم.