طرز تهیه کیک دوبوس خوشمزه با دستور پخت اصلی
طرز تهیه کیک دوبوس در این بخش برای علاقه مندان قرار داده شده است که می توانید با این ترکیب یک کیک فوق العاده داشته باشید.
تهیه انواعی از کیک های خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید در این بخش نیز با طرز تهیه کیک دوبوس آشنا شوید. این کیک همچنین برای پذیرایی در مهمانی و مجالس شما نیز مناسب خواهد بود.
برای داشتن انواعی از کیک های خانگی کافی است در لینک با طرز تهیه کیک سیب شکلاتی و کیک جوانه گندم آشنا شوید. این کیک ها برای کودکان نیز مقوی می باشد.
مواد اولیه:
- تخم مرغ: ۶ عدد
- عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری
- شکر: ۱۵۰ گرم
- نمک: نصف قاشق مرباخوری
- آرد کیک: ۱۳۰ گرم
مواد کره شکلاتی:
- شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
- پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
- کره: ۳ قالب
- وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱۲۵ گرم
مواد کاراملی:
- آب: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۳/۴ لیوان
- آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک دوبوس:
ابتدا فر را در دمای ۲۰۰ درجاه سانتی گراد قرار دهید تا کمی گرم شود. حالا سینی فر را چرب کرده و یک کاغذ روغنی را در کف آن قرار دهید. در این بخش باد زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و در یک ظرف جداگانه هم بزنید.
سفید تخم مرغ را باید به مقداری هم زده تا کف کند. نیمی از شکر را به مقدار کم اضافه کنید و هم زده تا شکر به خوبی حل شود و مواد فرم بگیرند. مواد را باید به مقداری هم زده تا وقتی کاسه را بر می گردانید، سفیده از ظرف جدا نشود.
در ظرفی دیگر نیز باید شکر را به همراه مقداری زرده هم بزنید تا ترکیبی کرم رنگ و کشدار داشته باشید. حالا باید سفید ه را در دو مرحله به زرده ها اضافه کنید. با استفاده از لیسک مواد را به صورت دورانی هم زده تا ترکیب شوند.
در این مرحله از طرز تهیه کیک دوبوس باید آرد کیک و مقداری نمک را با استفاده از الک بزنید تا بافتی لطیف و نرم پیدا کند بعد آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با مواد شما یکدست شود.
مایه به دست آمده را درون سینی پخش کرده و خوب صاف کنید. با استفاده از کاردک روی مواد کشیده تا سطح آن صاف شود. مواد را به مدت ۵ تا دقیقه درون فر بگذارید تا بپزد. بعد از پخت می توانید، کیک را از درون فر خارج کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
بعد از خنک شدن کیک باید کاغذ روغنی را جدا کرده تا کیک را روی هم سوار کنید. قابلمه ای را پر از آب کرده و روی حرارت گذاشته تا مایع کیک را تهیه کنید. شکلات را روی بخار بن ماری کرده و کره را هم نرم نمایید. پودر کاکائو را به کره اضافه کرده و شکلات را هم با مواد به خوبی یکدست کنید.
کیک را ۶ تکه کرده و روی هر لایه مقداری کرم بمالید. و تمام مراحل را به همین شکل انجام دهید. برای کارمل نیز باید جوهر لیمو، شکر و آب را درون قابلمه ریخته و زمان دهید تا بجوشد. روی کیک را مقداری مایه کاراملی بزنید.
برای روی این کیک نیز می توانید از مایه کاراملی که ذکر شد، استفاده کنید. مواد اولیه مایه کاراملی را ترکیب کرده و با همزن به خوبی بزنید و بعد روی کیک بکشید.
منبع : آرگا