دومین اقتصاد بزرگ جهان غرق در فشار
بانکداری ایرانی- نظرسنجی رویترز نشان داد که فعالیت کارخانههای چین در ماه مه کاهش بیشتری داشته و به فشارهایی که دومین اقتصاد بزرگ جهان در مسیر بهبود اقتصادی نابرابر پس از همهگیری کووید-۱۹ با آن مواجه است، افزوده است. به گزارش ایسنا، بر اساس...
بانکداری ایرانی- نظرسنجی رویترز نشان داد که فعالیت کارخانههای چین در ماه مه کاهش بیشتری داشته و به فشارهایی که دومین اقتصاد بزرگ جهان در مسیر بهبود اقتصادی نابرابر پس از همهگیری کووید-۱۹ با آن مواجه است، افزوده است.
به گزارش ایسنا، بر اساس پیشبینی رویترز، انتظار میرود شاخص مدیران خرید رسمی بخش تولید از ۴۹.۲ در آوریل به ۴۹.۴ در ماه مه افزایش یابد.
اقتصاد چین پس از سه سال محدودیتهای سختگیرانه کووید-۱۹ در حال بهبود و در سه ماهه اول ۴.۵ درصد رشد کرده است. با این حال، دادههای آوریل نشان میدهد که این روند رشد در حال تضعیف است. واردات به شدت کاهش یافت، قیمت درکارخانه دوباره کاهش یافت، سرمایهگذاری در املاک افت بیشتری داشت و تولید صنعتی و خردهفروشی پیش بینیها را از دست دادند.
معاملات آتی سنگ آهن دالیان در هفته گذشته به کمترین میزان در نزدیک به ۶ ماه گذشته رسید زیرا انتظار میرفت که تقاضای چین برای ماده فولادسازی در ساختوساز ضعیف بماند.
نخستوزیر لی کیانگ در ۱۸ مه گفت که چین اقدامات هدفمندتری را برای گسترش تقاضای داخلی و تثبیت تقاضای خارجی در تلاش برای ارتقای بازگشت اقتصادی پایدار انجام خواهد داد.