“خورشت کوفته قلقلی”، غذایی متفاوت با رنگ و لعابی هوس انگیز

منبع خبر / گوناگون / ۰۹-۰۳-۱۴۰۲

“خورشت کوفته قلقلی”، غذایی متفاوت با رنگ و لعابی هوس انگیز

خورشت کوفته قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشورمان است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. به گزارش وقت صبح، خورشت کوفته قلقلی یک غذای بسیار لذیذ و خوش رنگ و لعاب است که با درست کردن آن تجربه یک غذای خوشمزه را...

خورشت کوفته قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشورمان است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود.

به گزارش وقت صبح، خورشت کوفته قلقلی یک غذای بسیار لذیذ و خوش رنگ و لعاب است که با درست کردن آن تجربه یک غذای خوشمزه را خواهید داشت.

مواد لازم برای ۴ نفر:

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز متوسط ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

روغن مایع به اندازه کافی

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

آرد نخودچی به اندازه کافی

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه:

ابتدا ۱عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و با رنده ریز می کنیم و آب اضافه آن را بیرون می ریزیم .

در کاسه ای بزرگ پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم و تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم اگر از سالم بودن آن مطمئن شدیم به گوشت و پیاز می افزاییم.

فلفل،نمک و زردچوبه را نیز روی مواد می پاشیم و زیر و رو می کنیم .

۱ قاشق آرد نخودچی نیز کم کم در حال مخلوط کردن مایع کوفته روی آن می پاشیم . اگر احساس کردید هنوز شل است مایع مجددا ۱ قاشق دیگر آرد نخودچی بریزید.

سپس با قاشق مقداری از کوفته را بر می داریم و با دو کف دست به شکل یک دایره مایع کوفته را حالت می دهیم . در روغن داغ شده قرار می دهیم تا سرخ شود. اگر تمایل ندارید تا این حد کوفته ها سرخ شوند در تابه ای کمی روغن می ریزیم.

کوفته را با کف دست حالت می دهیم . در تابه می چینیم و کمی که رنگ آن تغییر کرد بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز تغییر رنگ دهد. اگر دوست داشتید می توانید صبر کنید تا کمی سرخ نیز بشود.

گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم . ۱ عدد پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و روی تخته نگینی خرد می کنیم . در تابه ای روغن می ریزیم و کمی که داغ شد پیاز را در آن تفت می دهیم تا نرم شود.

رب گوجه فرنگی را می افزاییم و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن تیره تر شود . بعد گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . نمک،فلفل سیاه روی آن ها می پاشیم و ۱ لیوان آب به سس می افزاییم.

کوفته قلقلی سرخ شده یا تفت داده شده را در سس می چینیم. تامل می کنیم تا با حرارت کم خوب جا بیافتد و کوفته ها کاملا طعم دار و پخته شوند و آب آن تبخیر شود. در پایان خورشت کوفته قلقلی را در بشقابی می ریزیم و با پلو یا نان نوش جان کنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نحوه تعمیر میز شکسته با یونولیت / تعمیر و ترمیم انواع میز شکسته در خانه