مسجدی که هر جمعه یک شهروند اسپانیایی در آن مسلمان می‌شود


مسجدی که هر جمعه یک شهروند اسپانیایی در آن مسلمان می‌شود

مسجد جامع شهر «گرانادا» اسپانیا در چند سال گذشته تقریبا هر جمعه شاهد گرویدن یک شهروند اسپانیایی به اسلام بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « turkiyenewspaper»، پس از شیوع همه گیری کرونا در سراسر جهان، تعداد افرادی که به اسلام گرویده اند در اسپانیا افزایش یافته است.

براساس گزارش‌های دریافت شده، در مسجد جامع شهر «گرانادا» در چند سال گذشته تقریبا هر جمعه یک شهروند اسپانیایی به اسلام گرویده است. این در حالی است که هزاران مسلمان در این منطقه زندگی می کنند.

مسجد جامع شهر گرانادا در منطقه «اندلس» واقع در جنوب اسپانیا در چند سال گذشته مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. تقریبا هر جمعه در این منطقه یک شهروند اسپانیایی مسلمان می شود .

«دل پوزو»، رئیس انجمن جامعه اسلامی اسپانیا و متولی مسجد بزرگ گرانادا در این باره گفت: تقریبا هر جمعه، یک اسپانیایی در مسجد ما مسلمان می شود و تعداد اسپانیایی‌هایی که در چند سال گذشته به اسلام گرویده اند افزایش قابل توجهی داشته است و این باعث خوشحالی و افتخار ماست.

حدود 36 هزار مسلمان در شهرها و نواحی گرانادا زندگی می کنند که حدود سه هزار و 700 نفر از آنها اسپانیایی‌هایی هستند که به اسلام گرویده اند و فرزندان نسل سوم آنها هستند.

در اسپانیا، صدای اذان تنها با صدای بلند از یک مناره در مسجد جامع گرانادا شنیده می شود.

این مسجد در محله مسلمانان قرون وسطایی «آلباسین»، برترین جاذبه گردشگری گرانادا است که در سال 2003 میلادی ساخته شد.

«محمد آجانا»، دبیر کمیسیون اسلامی اسپانیا در ماه مارس گفت که جمعیت مسلمانان این کشور در 30 سال گذشته 10 برابر شده و از مرز 2.5 میلیون نفر گذشته است

به گفته او و بر اساس آمارهای غیررسمی، تعداد مسلمانان در این کشور در حال حاضر به 3 میلیون نفر رسیده است.

اکثر مسلمانان در اسپانیا مراکشی، پاکستانی، بنگلادشی، سنگالی و الجزایری هستند و بیشتر در مناطق توسعه یافته صنعتی مانند کاتالونیا، والنسیا، اندلس و مادرید اقامت دارند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مسجد جامع «گرانادا» علاوه بر کمک به غیرمسلمانان برای گرویدن آنها به اسلام، به آگاه کردن آنها برای مقابله با اسلام هراسی نیز کمک می‌کند.

افزایش مهاجرت به اسپانیا باعث افزایش اخبار جعلی اسلام هراسانه شده است که برای بدنام کردن و به حاشیه راندن مهاجران و جوامع مسلمان منتشر می شوند.

در حقیقت انتشار اخبار جعلی درباره مسلمانان همزمان با افزایش چشمگیر مهاجرت گسترش پیدا کرد.

در سال 2019 ، اسپانیا رکورددار ورود 748 هزار و 759 مهاجر به این کشور بود. کلمبیایی ها ، مراکشی ها و ونزوئلایی ها سه ملیت بزرگ مهاجر را در اسپانیا تشکیل می دهند.

پایان پیام/7

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

سفره شب یلدا سنتی با تزیینات بسیار شیک