طرز تهیه کیک مدویک روسی؛ ساده و بی نظیر


طرز تهیه کیک مدویک روسی؛ ساده و بی نظیر

کیک مدویک کیکی لایه لایه و طعم لذیذش اشتها آور است. دستور پخت کیک مدویک که با استفاده از عسل فراوان تهیه می شود از جمله دستور پخت کیک های ساده است. وقت صبح – کیک مدویک را همه از هفت تا هفتاد سال دوست خواهند داشت! اگر هنوز دستور کیک مدویک...

کیک مدویک کیکی لایه لایه و طعم لذیذش اشتها آور است. دستور پخت کیک مدویک که با استفاده از عسل فراوان تهیه می شود از جمله دستور پخت کیک های ساده است.

وقت صبح – کیک مدویک را همه از هفت تا هفتاد سال دوست خواهند داشت!

اگر هنوز دستور کیک مدویک را امتحان نکرده اید، حتما باید یک‌بار هم که شده آن را امتحان کنید!

مواد لازم

• 3 عدد تخم مرغ
• 100 گرم کره
• 4 پیمانه آرد
• 2 قاشق غذاخوری شکر
• 3 قاشق غذاخوری عسل
• 1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین
مواد لازم برای خامه کیک
• 300 میلی لیتر خامه
• 200 گرم ماست چکیده
• 3/4 پیمانه شکر
• 1 قاشق غذاخوری عسل
و گردو آسیاب شده برای تزیین روی کیک

طرز تهیه کیک مدویک

در ابتدا کره را ذوب کرده و گرم کنید. عسل و جوش شیرین را در یک تابه کوچک بریزید و روی اجاق بگذارید.

تا زمانی که کف می‌کند هم بزنید. بعد تخم مرغ و شکر را در یک کاسه عمیق هم بزنید و کره ذوب شده و مخلوط عسل + جوش شیرین را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

در مرحله بعدی آرد را کم کم اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.

خمیر به دست آمده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از خمیرها را برداشته و روی میز آردپاشی شده باز کنید تا کمی قطرش از 24 سانتی متری پهن تر شود.

4 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. بقیه گلوله های خمیر را هم به همین ترتیب باز کنید و به ترتیب بپزید و بگذارید خنک شوند.

برای تهیه خامه کیک ابتدا خامه را به تنهایی با هم زن هم بزنید.

سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا سفت شود. ماست و عسل را نیز به خامه اضافه کنید.

یکی از لایه های کیک را در بشقاب سرو گذاشته و روی آن خامه بمالید.

به صورت لایه لایه این کار را به اتمام برسانید. میتوانید روی کیک را با گردو آسیاب شده و خامه تزیین کنید. نوش جان!
ترجمه: وقت صبح


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران