روش تهیه و طبخ پاستا میلانو با سس مخصوص
اگر میخواهید طعم جدیدی از پاستا را امتحان کنید پیشنهاد ما به شما پاستا چیکن میلانو است. یک شام سالم و سبک را در کنار خانواده امتحان کنید !
طرز تهیه چیکن میلانو
با بیشتر شدن مشغله مردم، بهخصوص در شهرهای بزرگ، آشپزی آسان و سریع روزبهروز محبوبتر میشود. چیکن میلانو یک پاستای خوشمزه است که همراه با سیر و گوجهفرنگی و ریحان تازه پخته میشود. پاستای فتوچینی و ادویههای هیجانانگیز که با طعم بینظیر روغن زیتون ترکیب میشود، چیکن میلانو را به نمونهای از آشپزی آسان اما خوشمزه تبدیل میکند.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
کره | یک قاشق غذاخوری |
سیر خردشده | دو حبه |
گوجه فرنگی خردشده | یک استکان |
عصاره مرغ | یک استکان |
خامه پرچرب | یک استکان |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | هشتصد گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری |
ریحان خردشده | دو قاشق غذاخوری |
پاستای فتوچینی | سیصد گرم |
چیکن میلانو با سس خوشمزه در منزل
در یک ظرف کوچک کره را روی حرارت کم آب کنید و به آن سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. گوجهفرنگی و سه چهارم استکان استاک یا عصاره مرغ را اضافه کنید. شعله را کمی زیاد کنید و اجازه دهید جوش بیاید. تقریبا ۱۰ دقیقا صبر کنید تا گوجهها نرم شوند. حالا خامه را اضافه کنید. مایهای را که آماده کردید روی شعله متوسط هم بزنید تا بافت یکنواختی پیدا کند و سفت شود. هر زمان که سس به پشت قاشق چسبید آماده است.
سینه مرغ را با استفاده از نمک و فلفل مزهدار کنید. توجه کنید که هر دو سمت مرغ را باید مزهدار کنید. در یک ظرف تقریبا بزرگ، روغن زیتون تصفیه شده را بریزید و مرغ را درون ظرف تفت دهید. هر طرف مرغ را چهار دقیقه تفت دهید تا رنگ آن دیگر صورتی نباشد. وقتی که مرغ به خوبی سرخ شد آن را از ظرف خارج کنید و رویش را بپوشانید تا برای مراحل بعدی پخت غذا گرم بماند.
روغن را از درون تابه خالی کنید و در همان ظرف یک چهارم استکان عصاره مرغ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حالا به این مخلوط سسی را که در مرحله اول درست کردید اضافه کنید. ریحان و نمک و فلفل را نیز داخل ظرف بریزید و به خوبی با سایر مواد ترکیب کنید.
۱۰ دستور غذایی جدید و خوشمزه با پاستا و ماکارونی + عکس
در ظرف بزرگی که همه پاستاها در آن جا شود آب و کمی نمک بریزید و پاستاها را هشت تا ده دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید. پاستا را در ظرف بریزید و با سه یا چهار قاشق غذاخوری سس پاستا ترکیب کنید. پاستا را در ظرف مخصوص سرو بریزید، سینه مرغ خردشده را همراه با باقی مانده سس روی آن قرار دهید و از نتیجه آشپزی آسان و سریع خود لذت ببرید.
ارزش غذایی چیکن میلانو
- ۶۴۱ کالری
- ۳۴٫۸ گرم چربی
- ۵۰۱ میلیگرم سدیوم
- ۴۷ گرم کربوهیدرات
- ۳۶٫۳ گرم پروتئین
منبع : شرکت لادن