روش تهیه دسر بلان مانژ به سبک فرانسوی ها
دسر بلان مانژ یک دسر سنتی و خوشمزه در کشور فرانسه است. بلان مانژ علاوه بر اینکه طعم جذابی دارد، دستور تهیه آسانی دارد و بیشتر شبیه درست کردن کرم کاستارد میماند.
طرز تهیه دسر فرانسوی بلان مانژ با آرد ذرت
بلان مانژ نوعی دسر فرانسوی قدیمی است که برای قرن ها در بین مردم طرفداران زیادی داشته است. بلان مانژی که امروز ما به شما آموزش می دهیم یکی از دسرهایی است که در سالهای 1915 و بعد از آن بسیار مشهور شد. در واقع انواع مختلفی از بلان مانژ وجود دارد که هر کدام به روشهای خاصی تهیه می شوند. اما اساس کار همه آنها استفاده از شیر و شکر غلیظ شده و قالب زده است.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز: |
---|---|
شیر | 4 پیمانه |
آرد مرغوب | نصف پیمانه |
شکر | 2 قاشق غذا خوری |
آرد ذرت | نصف پیمانه |
وانیل تازه یا عصاره وانیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر فرانسوی بلان مانژ در منزل
یک تا دو پیمانه از شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
عصاره وانیل و شکر را به شیر اضافه کنید.
آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و با بقیه شیر ترکیب کنید. بعد این مواد را به شیر داغ اضافه کنید.
8 تا 10 دقیقه مواد را روی حرارت هم بزنید.
کف قالبها را کمی خیس کنید و موادتان را داخل آن بریزید. اجازه بدهید مون بلانژ کاملا سرد شود و بعد آن را از قالب بیرون بیاورید و با میوه یا مربای مورد علاقه تان سرو کنید. نوش جان
منبع : مجله هنر فردی