دستور پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه خانگی
کیک یکی از بهترین دسر و عصرانه ها می باشد که تمامی خانواده ها در زمان های مناسب آن را تهیه می کنند. کیک کدو حلوایی یکی از کیک های خوشمزه و نارنجی رنگ است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.
کیک یکی از بهترین میان وعده و دسر ها است که در زمان های مختلف می توان آن را تهیه کرد. کیک ها را با میوه های مختلف مانند کدو و سیب تهیه می کنند. برای سرو کردن می توان از چای و کافه کنار آن استفاده کرد و برای تزئین از پودر قند و شکلات شیری می توان استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه کدو حلوایی، با طعمی بی نظیر قرار گرفته است.
برای تزئین کردن کیک کدو حلوایی نیاز به یک تخته و یا کمتر شکلات شیری دارید که باید آن ها را ذوب کنید و اگر خواستید زمانی که کیک خنک شد می توانید از پودر قند استفاده کنید. برای تهیه این کیک خوشمزه نیاز به مواد اولیه ای مانند دیگر کیک ها به علاوه چند مواد اولیه دیگر مانند کدو دارید.
مواد لازم
- تخم مرغ ۳ عدد
- پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- روغن مایه ۱ پیمانه
- آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
- پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- نمک نوک قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- گردوی نیم کوب ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه
ابتدا برای تهیه کیک کدو حلوایی تمامی مواد اولیه را از ۳۰ دقیقه قبل بیرون بگذارید و فر را بر روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم کنید. در قالب مورد نظر کاغذ روغنی پهن کرده و کمی روغن با برس مناسب بر روی کاغذ روغنی برای جدایی برس بزنید.
حالا زمان آماده سازی کیک است، برای آماده سازی کیک تخم مرغ، نمک، شکر و وانیل را درون کاسه گود مورد نظر ریخته و با دور تند همزن برقی ۵ الی ۶ دقیقه تا زمانی که مواد کشدار و کرمی رنگ شوند هم بزنید.
آب لیمو ترش، روغن مایع و پوست لیمو ترش را به کاسه اضافه کنید و در حدی که مواد مخلوط شوند هم بزنید. سپس کدو حلوایی را به کاسه اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
حالا یک ظرف مناسب بردارید و بکینگ پودر را همراه آرد ۳ مرتبه الک کنید و به کاسه بی افزایید. دقت داشته باشید بعد از افزودن آرد دیگر نباید با همزن برقی هم بزنید، بهتر است با لیسک و چنگال هم بزنید.
زمانی که مایع کیک را مخلوط کردید، گردو نیمه کوب را به کاسه بی افزایید و تا حدی که به طور کامل با هم مخلوط شوند هم بزنید. سپس مایع کیک را درون قالبی که کاغذ روغنی پهن شده بریزید.
در آخر فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد با مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید و وقتی که کیک طلایی رنگ شد آن را از قالب بیرون آورده و سرو کنید. نوش جان.
برای اینکه مطمئن شوید کیک کاملا پخته می توان با استفاده از خلال دندان و یا چنگال فهمید. برای تزئین می توانید از گردو و حتی پودر قند زمانی که کیک کاملا خنک شد استفاده کنید. برای مشاهده انواع کیک بر روی لینک قرار داده شده کلیک فرمایید.
منبع : آرگا