تبدیل کیا سراتو به فورد موستانگ با درهای لامبورگینی در پاکستان!


تبدیل کیا سراتو به فورد موستانگ با درهای لامبورگینی در پاکستان!

شخص خلاقی در پاکستان با طراحی بدنهٔ کاملاً جدیدی، خودروهای ارزان‌قیمتی مثل کیا سراتو را به ماسل کارهای آمریکایی تبدیل می‌کند. تبدیل ظاهری خودروهای معمولی به مدل‌های گران‌قیمتی مثل سوپراسپرت‌ها زیاد انجام می‌شود اما در کشوری مثل پاکستان،...

شخص خلاقی در پاکستان با طراحی بدنهٔ کاملاً جدیدی، خودروهای ارزان‌قیمتی مثل کیا سراتو را به ماسل کارهای آمریکایی تبدیل می‌کند.

تبدیل ظاهری خودروهای معمولی به مدل‌های گران‌قیمتی مثل سوپراسپرت‌ها زیاد انجام می‌شود اما در کشوری مثل پاکستان، خودرویی همچون فورد موستانگ هم خاص محسوب می‌شود زیرا بازار خودرو در این کشور بسیار محدود بوده و انتخاب خریداران صرفاً به محصولات ارزان‌قیمتی از برندهای آسیایی خلاصه می‌شود. در پاکستان اما یک طرفدار خودروهای عضلانی باید چه کند؟ پاسخ تبدیل کیا سراتو به فورد موستانگ است!

این کار توسط شخصی بنام «کامران رشید» از SBC Modifier انجام گرفته است. وی یک دستگاه کیا سراتو نسل اول که بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ تولید می‌شد را به فورد موستانگ تبدیل کرده است. ازآنجایی‌که رشید کار خود را با یک سدان کامپکت محرک جلو آغاز کرده است، نتیجه خصوصاً در نمای جلو و عقب شگفت‌انگیز به نظر می‌رسد. برای ساخت این بدنه ساعت‌ها تراشکاری و جوشکاری انجام شده و سپس نوبت به سنباده زدن و رنگ‌آمیزی رسیده است.

در جلوی خودرو همان نمای نسل ششم موستانگ با کاپوت کشیده، جلوپنجرهٔ شش‌ضلعی و چراغ‌های باریک دیده می‌شود که خیلی تمیز کار شده‌اند اما با نگاه به نمای جانبی خودرو ریشه‌های کیایی آن مشخص می‌شود و ارتفاع زیاد از زمین توی ذوق میزند. البته قرار نیست هیچ‌کس این خودرو را با یک موستانگ واقعی اشتباه بگیرد زیرا به‌محض توجه به قسمت جانبی و درهایی که به سبک لامبورگینی به سمت بالا باز می‌شوند، معلوم خواهد شد که با یک رپلیکا (خودروهایی که در ظاهر شبیه مدل‌های گران‌قیمت می‌شوند) طرف هستیم ولی اگر آن را زشت خطاب کنیم بی‌انصافی کرده‌ایم.

رشید اما غیر از این خودرو، پروژه‌های دیگری هم انجام داده که ویدئوی آن‌ها را در کانال یوتیوب خود می‌گذارد. یکی از این پروژه‌ها تبدیل واکسهال ویکتور به دوج چلنجر است. هرچند این خودرو هم در قسمت جانبی کاملاً نشان می‌دهد که واقعی نیست اما با توجه به میران هزینه، مواد اولیه و امکانات کارگاهی محدودی که در پاکستان وجود دارد نتیجهٔ کار بسیار چشمگیر به نظر می‌رسد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر