اولین کارواش ایگل تالون TSi کمیاب پس از 12 سال!


اولین کارواش ایگل تالون TSi کمیاب پس از 12 سال!

برند ایگل در سال ۱۹۸۸ توسط کرایسلر معرفی شد تا بتواند مشتریان جوان‌تر را به خود جلب کند. یکی از محصولات این شرکت تالون TSi بود که می‌خواهیم با یکی از نمونه‌های نگهداری شده در انبار ملاقات کنیم. اگرچه دهه ۹۰ میلادی جزو بهترین سال‌های صنعت...

برند ایگل در سال ۱۹۸۸ توسط کرایسلر معرفی شد تا بتواند مشتریان جوان‌تر را به خود جلب کند. یکی از محصولات این شرکت تالون TSi بود که می‌خواهیم با یکی از نمونه‌های نگهداری شده در انبار ملاقات کنیم.

اگرچه دهه ۹۰ میلادی جزو بهترین سال‌های صنعت خودروی آمریکا نبود اما برخی برندهای جالب در آن زمان معرفی شدند، برندهایی که در حال حاضر نشانی از آن‌ها وجود ندارد. برای مثال همین برند ایگل را در نظر بگیرید که توسط کرایسلر و برای جذب مشتریان جوان تأسیس شد. سبد محصولات ایگل عموماً شامل محصولات ری برند شده میتسوبیشی، پلیموث و کرایسلر بود اما در هر صورت ایگل از هویت مخصوص خود بهره می‌برد. البته با گذشت این همه سال یافتن خودروهای استوک ایگل کار سختی خواهد بود.

کارواش ایگل تالون TSi

اما تیم WD دیتیلینگ یکی از محصولات بکر ایگل را پیدا کرده است. خودروی موردبحث تالون TSi مجهز به پیشرانه توربو و سیستم چهار چرخ محرک بوده و به مدت ۱۲ سال در انبار نگهداری شده است و همان‌طور که خواهید دید برخی قطعات آن فعلاً در دسترس نیستند. بزرگ‌ترین مشکل ایگل تالون TSi به عدم وجود پیشرانه در زیر کاپوت مربوط می‌شود و یافتن پیشرانه ۴ سیلندر توربوی اصلی کار سختی خواهد بود.

ایگل تالون TSi

پیشرانه موردبحث از نوع ۲ لیتری توربو بوده که حدود ۱۹۵ اسب بخار قدرت تولید می‌کرده است. قدرت مدل‌های دیفرانسیل جلوی تالون به دلیل سیستم اگزوز محدودتر آن به ۱۹۰ اسب بخار می‌رسید. البته باید گفت مدل‌های مجهز به گیربکس ۴ سرعته دستی قدرت ۱۸۰ اسب بخار داشته‌اند که علتش تنظیمات متفاوت توربو ذکر شده است. تالون اساساً نسخه ریبج شده از میتسوبیشی اکلیپس بوده و برخی تغییرات ظاهری در آن دیده می‌شود. همین خودرو با نشان پلیموث نیز عرضه شده بود.

ایگل تالون TSi
ایگل تالون TSi

اگرچه هر سه خودرو از نظر فنی مشابه یکدیگر هستند اما از زبان طراحی خاص خود سود می‌برد و شاهد سپرها، چراغ‌های عقب و رینگ‌های متفاوت در آن‌ها هستیم. تالون، اکلیپس و پلیموث توسط شرکت DSM یا دایموند استار موتورز که جوینت ونچری بین کرایسلر و میتسوبیشی بود مونتاژ شدند. از نظر ما ایگل تالون TSi موردبحث که از شرایط آرمانی خود به دور است ظرفیت‌های زیادی دارد. این خودرو نه تنها کمیاب بوده بلکه بدنه آن نیز شرایط خوبی داشته و خبری از زنگ‌زدگی و خوردگی چشمگیر نیست. شاید قرار دادن یک پیشرانه مدرن و پرقدرت در زیر کاپوت بتواند جان دوباره‌ای به تالون ببخشد، این‌طور نیست؟


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم