نقاشی های ترسناک قصاب اهوازی روی گوشت !!


نقاشی های  ترسناک قصاب اهوازی روی گوشت !!

قصاب اهوازی روی گوشت‌ های ‌تر و تازه، اشکال عجیب و غریبی طراحی می‌کند تا نگاه شما به قصابی عوض شود!

این روزها در منطقه کیانپارس اهواز قصابی‌ای باز شده که اهالی محل حتی اگر قصد خرید گوشت هم نداشته باشند، به عمد از جلوی این قصابی رد می‌شوند. البته به خاطر اینکه آقای قصاب خوش‌ذوق، هر روز کلی هنرنمایی می‌کند و روی گوشت‌های ‌تر و تازه و پرچربی طرح گل، شکلک، غروب خورشید، کاریکاتور و... پیاده می‌کند.

نقاشی های قصاب اهوازی

«برای اولین‌بار این کار را دو سال پیش انجام دادم. آن موقع خودم مغازه قصابی نداشتم و در مغازه مردم کار می‌کردم»؛ این‌ها را مسعود طاهری می‌گوید؛ کسی که از همان سنین نوجوانی به کارهای هنری و طراحی علاقه داشت. «من در مدرسه هنر خوانده بودم و همین کمکم کرد که کارهای دیگری هم انجام بدهم».

حالا مسعود طاهری چه در خانه، چه در مغازه و چه در میان اقوام و فامیلش به عنوان یک طراح درست و حسابی شناخته می‌شود؛ به طوری‌که هرکس بخواهد مهمانی بگیرد از هنر طراحی و چیدمان آقا مسعود استفاده می‌کند. «بیشتر وسایل تزئینی خانه ما کار خودم است. مهمانی هم که داشته باشیم خانمم خیالش راحت است که کار تزئین میز شام و ناهار یا میوه‌ها را یکی هست که انجام دهد». آقای قصاب با همین پیش زمینه آن‌قدر جلو رفت که بالاخره توانست حدود دو سال پیش به شکل اعجاب‌انگیزی با شغل قصابی ارتباط برقرار کند.

نقاشی های قصاب اهوازی

البته حدود ۲۵ سال است که اطرافیان مسعود طاهری او را به عنوان یک قصاب حرفه‌ای می‌شناسند و حالا او بعد از این همه سال، شش ماه است که یک سوپر گوشت برای خودش راه انداخته که اهالی محل هر روز با تعجب زیاد از مقابل ویترین پر از گوشت آن عبور می‌کنند.

«بچه‌تر که بودم، در مغازه قصابی دایی‌ام کار می‌کردم. صبح‌ها به مدرسه می‌رفتم و بعدازظهرها و اوقات بیکاری در مغازه دایی مشغول به کار می‌شدم» و این‌طوری بود که آقا مسعود سر از قصابی و شقه‌شقه کردن گوشت‌ها درآورد. اما آقای قصاب طراحی روی گوشت را دو سال است که با جدیت زیاد دنبال می‌کند.

البته زمانی که مسعود طاهری برای اولین بار وقت گذاشت و خلاقیت‌هایش را روی گوشت پیاده کرد، با استقبال خوبی از طرف صاحب مغازه و دیگران روبه‌رو نشد». وقتی برای اولین بار این کار را کردم، صاحب مغازه گفت: «ببین چقدر بیکار بوده‌ای که گوشت بیچاره را به این روز درآورده‌ای». این حرف صاحب مغازه می‌توانست همان‌جا ذوق مسعود را کور کند. اما او همان لحظه تصمیم گرفت زمانی که خودش صاحب یک مغازه قصابی شد، همان کاری را که دلش می‌خواست با گوشت‌ها انجام بدهد. «الان طوری شده که صبح گوشت می‌آورم تا آخر شب تمام می‌شود. مردم عاشق گوشت‌های پشت ویترین من هستند و دوست دارند از آن قسمتی که طراحی شده گوشت به‌شان بدهم».

حالا مسعود هر وقت که فرصت کند با یک چاقوی تیز به جان گوشت‌های تازه می‌افتد. «روی هر گوشتی نمی‌شود طراحی کرد. اولا گوشت باید تازه باشد و دوم اینکه این اتفاق روی گوشتی صورت می‌گیرد که حتما یک لایه چربی روی آن را پوشانده. به همین خاطر وقتی طرحم را روی چربی می‌کشم و قسمت‌های زائد را درمی‌آورم، قسمت‌های قرمز گوشت می‌زند بیرون و طرحم جلوه پیدا می‌کند».

مسعود طاهری طرح‌هایش را روی گوشتی می‌کشد که حتما یک لایه چربی ضخیم روی آن باشد

منبع: همشهری آنلاین



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

چرا طلای 18 عیار بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری و ساخت جواهرات است؟