افزایش آمار حملات گزارش‌نشده اسلام هراسی به دلیل بی اعتمادی به مقامات در آلمان


افزایش آمار حملات گزارش‌نشده اسلام هراسی به دلیل بی اعتمادی به مقامات در آلمان

رئیس شورای اسلامی جمهوری فدرال آلمان گفت که لفاظی های سیاسی باعث بی اعتمادی مسلمانان و افزایش خصومت ضد مسلمانان در این کشور شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «آناتولی»، رئیس شورای اسلامی جمهوری فدرال آلمان گفت که لفاظی های سیاسی باعث بی اعتمادی مسلمانان و افزایش خصومت ضد مسلمانان در این کشور شده است.

یکی از رهبران جامعه مسلمانان در برلین هشدار داد که تعداد حملات گزارش نشده اسلام هراسی در آلمان به دلیل بی اعتمادی فزاینده به مقامات این کشور بسیار بیشتر شده است.

بر اساس ارقامی که در جلسه پرسش و پاسخ پارلمان در ماه گذشته فاش شد، تنها در 90 روز اول سال 2023، 124 حمله به مسلمانان و مساجد در سراسر آلمان صورت گرفت که میانگین هشدار دهنده آن، بیش از یک مورد در روز است. این آمار شامل موارد ارعاب و همچنین خرابکاری و آسیب رساندن به اموال مسلمانان است.

دو حمله منتهی به آتش‌سوزی در مساجد در شهرهای «هانوفر» و «درسدن» در ماه می رخ داد که بار دیگر درخواست‌ها برای تدابیر سخت‌گیرانه‌تر برای حفاظت از جامعه مسلمانان را به وجود آورد.

«برهان کسیچی»، رئیس شورای اسلامی جمهوری فدرال آلمان در این باره گفت: تعداد حملات به مساجد در چند ماه گذشته افزایش یافته است و این در حالی است که تعداد موارد گزارش‌نشده بسیار بیشتر از این نیز هست.

به گفته او، بسیاری از مسلمانان حوادث اسلام‌هراسی را گزارش نمی‌کنند، زیرا چنین اعمالی به وضوح تعریف نشده‌اند یا به این دلیل که به آنها به مقامات اعتماد ندارند.

مشکل دیگری که کسیچی به آن اشاره کرد این است که گاهی اوقات حملات علیه مساجد در رده حملات اسلام هراسانه قرار نمی گیرند.

پس از فرانسه، آلمان دومین جمعیت مسلمان در غرب اروپا را دارد. طبق آمار رسمی، این کشور با بیش از 84 میلیون نفر جمعیت نزدیک به 5 میلیون مسلمان را در خود جای داده است.

داده‌های سال 2022 نشان می‌دهد پلیس آلمان حداقل 610 جنایت اسلام‌هراسی از جمله حمله به 62 مسجد را بین ژانویه تا دسامبر ثبت کرده است و حداقل 39 نفر در خشونت‌های ضد مسلمانان زخمی شده‌اند.

در سال 2021، حداقل 662 جنایت اسلام هراسی، از جمله حمله به حدود 46 مسجد ثبت شد و حداقل 17 نفر مجروح شدند.

آمارهای وزارت کشور برای سال 2020 نشان می‌دهد که در آن سال بیش از 900 جنایت اسلام‌هراسی در سرتاسر آلمان ثبت شده است که نزدیک به 80 مسجد مورد حمله قرار گرفته و حداقل 48 نفر زخمی شدند.

به گفته پلیس، این حملات بیشتر توسط گروه های نئونازی و راست افراطی انجام شده است.

تهدید فزاینده اسلام هراسی در آلمان نیز با افزایش حمایت از نیروهای سیاسی راست افراطی مرتبط است.

یک نظرسنجی جدید که هفته گذشته انجام شد، حزب راست افراطی آلترناتیو را در جایگاه دوم قرار داد.

کسیچی تاکید کرد که در چنین فضایی، اظهارات تنفر آمیز سیاستمداران بیشتر به خصومت ضد مسلمانان در آلمان دامن می زند.

وی در این باره گفت: من فکر می‌کنم که مقامات اقدام کافی علیه اسلام هراسی انجام نمی‌دهند. آنها باید پیامی بدهند مبنی بر اینکه مسلمانان متعلق به این کشور هستند و جامعه ما را غنی می کنند. آنها باید در برابر خصومت ضد مسلمانان اقدام قوی تری انجام دهند.

«نانسی فایزر»، وزیر کشور آلمان در کنفرانسی که دسامبر گذشته برگزار شد، دقیقا این وعده را داد و متعهد شد که اقدامات قاطعانه ای برای مبارزه با اسلام هراسی انجام خواهد شد اما تا کنون این وعده تحقیق پیدا نکرده است.

به گفته کسیچی، جامعه مسلمان انتظار دارد که سیاستمداران در وهله اول با احساسات اسلام هراسانه مقابله کنند.

وی در این باره گفت: اگر کسی شروع به انتشار نفرت ضد مسلمانان کرد، باید مداخله کرد و با آن مقابله کرد. اما متاسفانه آنچه می‌بینیم این است که در سیاست و همچنین در جامعه، آنچه اغلب به عنوان «نقد اسلام» مطرح می‌شود، در واقع خصومت علیه مسلمانان است.

پایان پیام/7

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

متن زیبا برای شب یلدا با جملات بسیار زیبا و دلنشین