طرز تهیه بیسکویت های شکلاتی
رکنا: بیسکویت های شکلاتی امروزمان بافت بی نظیری دارند و در کنار یک فنجان قهوه یک عصرانه کامل و همه چیز تموم هستند.
به گزارش رکنا، این بیسکویت های شکلاتی را درست کنید و در کنار عزیزان تان از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
کره 250 گرم
تخم مرغ یک عدد
نشاسته ذرت 100 گرم
آرد 350 گرم + 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
پودر قند 100 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل 7 گرم
شکلات آب شده به مقدار لازم
طرز تهیه :
کره و تخم مرغ را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس وانیل و پودر قند را افزوده و مجددا هم می زنیم سپس نشاسته ذرت را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بیکینگ پودر و نهایتا آرد را در 2 مرحله ریخته و به آرامی هم می زنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده به یک قسمت آن 2 قاشق آرد و به قسمت دیگرش 2 قاشق پودر کاکائو را افزوده و با دست به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.
سپس روی خمیرها را پوشانده و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم. خمیر را از یخچال خارج کرده و با کمک وردنه و کاغذ روغنی پهن کرده و با کاتر برش می زنیم ( وسط خمیر سفید را با استفاده از کاتر گرد کوچک حفره ایجاد می کنیم تا شکل حلقوی پیدا کند) و داخل سینی فر چیده و به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد . سپس از فر خارج کرده بعد از خنک شدن شکلات آب شده را روی سطح بیسکویت کاکائویی ریخته و بیسکویت سفید را روی آن قرار می دهیم .
نوش جان
نکته:
-حتما کره را یک ساعت قبل از مصرف بیرون از یخچال قرار دهید تا نرم شود.
- می توانید به جای شکلات از مارمالاد استفاده کنید .