“لازانیا راویولی”، یک غذای فست فودی لذیذ با طعمی بینظیر


“لازانیا راویولی”، یک غذای فست فودی لذیذ با طعمی بینظیر

لازانیا راویولی و پنیر تهیه شده از پاستا و پنیر سنتی ایتالیایی، یک وعده غذایی که برای میز شامتان رضایت بخش خواهد بود. به گزارش وقت صبح، راویولی نوعی پاستای بالشتی‌شکل کوچک و پُر مغز ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و...

لازانیا راویولی و پنیر تهیه شده از پاستا و پنیر سنتی ایتالیایی، یک وعده غذایی که برای میز شامتان رضایت بخش خواهد بود.

به گزارش وقت صبح، راویولی نوعی پاستای بالشتی‌شکل کوچک و پُر مغز ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و معمولا با مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات درون آن را پر می کنند.

مواد مورد نیاز لازانیا راویولی و پنیر

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سوسیس یا گوشت گاو بدون چربی ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد(خرد شده)

سیر ۲ حبه(خرد شده)

گوجه فرنگی خرد شده ۲۰۰ گرم

سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه

آب گوشت(می توان از آب جوش استفاده کنید) ۲ پیمانه

راویولی ۱ بسته

پنیر موزارلا تازه ۱۵۰ گرم

پنیر پارمسان تازه رنده شده ۱/۲ فنجان

جعفری

طرز تهیه لازانیا راویولی و پنیر

روغن زیتون را به ماهی بزرگ اضافه کنید و در ماهی تابه بریزید. پیاز و سیر را در روغن زیتون روی حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که نرم و شفاف شوند.

سوسیس را اضافه کرده و بپزید. پس از پخته شدن سوسیس، گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی ، آبگوشت و راویولی را اضافه کنید.

مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و روی حرارت متوسط بجوشانید.

برای ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا پاستا غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته و پنیر موزارلا و پارمسان را اضافه کنید.

پاستا را با جعفری خرد شده تزئین نمایید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟