کدو شکری یک دسر سالم
رکنا: کدو شکری یک جور شیرینی خوشمزه پاستیلی شکل است و طعمی شبیه میوه های استوایی دارد.
به گزارش رکنا، کدو شکری را می توانید به جای قند یا شکلات در پذیرایی های شب یلدا و عید نوروز استفاده کنید یا به دیگران هدیه دهید. برای تهیه کدو شکری به شرح زیر عمل کنید.
مواد لازم برای تهیه کدو شکری
کدو سفت ۲/۵ پیمانه
شکر یک پیمانه
آبلیمو تازه 3 قاشق غذاخوری
پوست سیب یک عدد
رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کدو شکری
کدو سفت ۲/۵ پیمانه
شکر یک پیمانه
آبلیمو تازه 3 قاشق غذاخوری
پوست سیب یک عدد
رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری
نکته : بهتر است که از سر کدو که سفت تره استفاده کنید.
طرز تهیه کدو شکری یا کندی کدو
ابتدا پوست کدو را ضخیم بگیرید.
کدو را به شکل مربع های کوچک ( اندازه حبه قند) یا مستطیل های ۲ در یک سانت یا به اشکال دلخواه برش بزنید.
بقیه مواد را به کدو اضافه کرده و در ظرفی در بسته به مدت چند ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.
بعد از این مدت، یک شب داخل یخچال می گذاریم تا شکر آب بیندازد. طی این مدت چند بار هم می زنیم.
پوست سیب را از داخل کدوها بیرون آورده و کدوها را داخل قابلمه می ریزیم.
نصف لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه با شعله ملایم بجوشد. مرتب هم می زنیم تا شکر حل شود.
سپس قابلمه را خاموش کرده و دو سه ساعت صبر می کنیم تا مواد با در بسته خنک شوند.
این کار را ۳ تا ۴ مرتبه تکرار می کنیم تا شربت کدوها حسابی غلیظ شده و قوام آید.
سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم داخل شربت باقی بماند.
بعد زیر قابلمه را روشن می کنیم تا کمی داغ شود، کدوها را داخل صافی می ریزیم تا شربت جدا شود.
این مرحله حدود ۳ ساعت زمان می برد.
کدوها را داخل شکر زده و در یک سبد می چینیم. یک پارچه نازک رویش کشیده و اجازه می دهیم تا خشک شوند.
می توانیم به جای شکر کدوها را پس از خشک شدن در پودر قند بغلطانیم.
نکات
این کدو شکری های خوشمزه جایگزین مناسبی برای قند چای هستند.
ممکن است خشک شدن کدوها سه یا چهار روز طول بکشد.
در یخچال به مدت یک ماه و در فریزر تا چند ماه قابل نگهداری است.