ایشلی کته ترکی را بپزید + فیلم
رکنا: یک پیشنهاد فوق العاده برای یک ناهار متفاوت و دلچسب و راحت را در این فیلم آموزش داده ایم.
به گزارش رکنا، ایشلی کته ترکی را حتما امتحان کنید.
طرز پخت ایشلی کته:
3 عدد سیب زمینی متوسط را نگینی خرد و سرخ می کنیم و می گذاریم کنار. داخل روغن کمی پیاز را تفت می دهیم تا شیشه ای شود. بعد گوشت چرخ کرده تقریبا 150 تا 200 گرم را کمی تفت می دهیم. ادویه و نمک را اضافه می کنیم. بعد نصف پیمانه جعفری تازه خرد شده را خوب هم می زنیم. یکدست که شد سیب زمینی هایی را که تفت داده بودیم اضافه می کنیم. بعد که یکدست شد زعفران دم کرده را به میزان یک الی 2 قاشق غذاخوری می افزاییم. در انتهای کار 2 قاشق مغز گردو یا بادام را اضافه می کنیم. در دستور اصلی مغز گردو است ولی من بادام زدم. شما هر کدام را که دوست داشتید می توانید اضافه یا کلا حذف کنید. مواد میانی تان که آماده شد و برنج تان را که گذاشتید یکی، دو قل زد آبکش کنید؛ سعی کنید جوان بردارید که شفته نشود کته شما.
بعد برنج تان را 2 قسمت کنید؛ یک قسمت زعفرانی عین کلیپ و یک قسمت ساده؛ اول زعفرانی را بریزید و خوب فشرده کنید. بعد مواد میانی را بریزید و بعد باز سفید را ضافه و کمی فشرده کنید و بگذارید روی شعله ملایم دم بکشد.
نوش جان تان