دستور تهیه ساندویچ سیب زمینی با نان باگت


دستور تهیه ساندویچ سیب زمینی با نان باگت

ساندویچ سیب زمینی یکی از ساندویچ های خوشمزه و سریع الاجرا است. ساندویچ سیب زمینی به عنوان یک غذای سالم، سریع و خوشمزه می‌تواند مناسب باشد.

طرز تهیه ساندویچ سیب زمینی

ساندویچ سیب زمینی یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و مقوی است که از مواد اولیه در دسترس و ساده‌ای تهیه می‌شود، این ساندویچ خوش طعم خیلی راحت و سریع درست می‌شود و یک میان وعده مناسب و یا یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی ما همراه باشید.

مواد لازم :میزان مورد نیاز :
سیب زمینی متوسط۳ عدد
تخم مرغ۲ عدد
شیرنصف فنجان
خیار شور۶ تا ۷ عدد
سس مایونز۱ قاشق یا کمتر
گوجه فرنگی۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نعناع و شوید خشکبه مقدار لازم
نان باگت یا نان ساندویچبه تعداد لازم
طرز تهیه ساندویچ سیب زمینی

طرز تهیه ساندویچ سیب زمینی خانگی

مرحله اول
ابتدا سیب زمینی‌ها را تمیز بشورید و در یک قابلمه قرار دهید و مقداری آب روی آن بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه خوب بپزد و نرم شود، بعد از این زمان سیب زمینی‌ها را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم
وقتی سیب زمینی‌ها کمی خنک شدند، پوست آن‌ها را بگیرید و در ظرفی بریزید و با گوشتکوب دستی آن‌ها را له کنید و در همین حال مقداری شیر به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و نرمی تشکیل شود.

مرحله سوم
سپس تخم مرغ‌ها را در یک ظرف قرار دهید و مقداری آب روی آن بگیرید و روی حرارت متوسط اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه در آب بجوشند و آب‌پز شوند و بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند و پوست آن‌ها را بگیرید.

مرحله چهارم
بعد تخم مرغ‌های را با رنده ریز رنده کنید و در ظرفی بریزید و سپس مقداری خیار شور را هم با رنده ریز رنده کنید و با تخم مرغ‌ها خوب مخلوط کنید، بعد یک قاشق سس مایونز یا هر سس دیگری را روی مخلوط تخم مرغ‌ها بریزید و با هم ترکیب کنید.

حتماً بخوانید:
طبع سیب زمینی : سیب زمینی سرد است یا گرم ؟

طبع سیب زمینی : سیب زمینی سرد است یا گرم ؟

سیب زمینی یکی از سبزیجات پرطرفدار همه ی ماست. در ادامه می خواهیم شما را با طبع سیب زمینی خام، آب پز و سرخ کرده و مصلحات آن ها آشنا کنیم. با ما باشید.

مرحله پنجم
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بعد مقداری شوید و نعناع خشک هم روی سیب زمینی‌ها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم شوید و نعناع کاملا به خورد سیب‌زمینی‌ها برود.

مرحله ششم
اگر شوید و نعناع خشک در دسترس نبود می‌توانید از سبزی تازه استفاده کنید و سبزی‌ها را تمیز بشورید و خشک کنید و بعد ریز خرد و ساطوری کنید و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید، به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید از مقداری ریحان هم استفاده کنید.

ساندویچ سیب زمینی خانگی

مرحله هفتم
سپس یک گوجه را تمیز بشورید و به شکل حلقه‌ای برش بزنید و بعد یک نان باگت یا نان ساندویچ را از وسط برش بزنید و باز کنید و بعد مقداری از سیب زمینی در آن بریزید و کاملا پخش کنید و سپس برش‌های حلقه‌ای گوجه فرنگی را روی آن بچینید.

مرحله هشتم
بعد هم مقداری از مخلوط تخم مرغ و خیار شور و سس را داخل نان بریزید و خوب پخش کنید و سپس ساندویچ سیب زمینی را به عنوان یک میان وعده لذیذ و پرخاصیت و یا یک غذای خوش طعم و ساده و سریع همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

منبع : پانا مگ



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

سفره شب یلدا سنتی با تزیینات بسیار شیک