طرز تهیه کوکوی آووکادو لذیذ و خوشمزه


شما علاقه مندان به آشپزی می توانید در این بخش با طرز تهیه کوکوی آووکادو آشنا شوید. این کوکو ترکیبات متنوعی داشته و با آووکادو تهیه می شود.

برای اینکه انواعی از کوکوهای خوشمزه خانگی را داشته باشید، کافی است در این بخش همراه ما باشید. شما می توانید طرز تهیه کوکوی آووکادو که یک نوع متنوع از کوکوهای بین المللی است را مطالعه کنید.

داشتن یک کوکو با طعم و مزه های مختلف کار لذت بخشی است. شما می توانید در لینک های مقابل با طرز تهیه کوکو کنگر و کوکو تره فرنگی آشنا شوید. این کوکوها طعم فوق العاده ای دارند.

مواد کوکوی آووکادو

مواد اولیه:

  • آرد: ۲ فنجان
  • نمک: نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: ۴ قاشق چای خوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر رنده شده: ۱ فنجان
  • فلفل هندی: نوک قاشق چای خوری
  • پیازچه خرد شده: ۴ عدد
  • آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • آووکادو: ۱ عدد
  • شیر: ۱ فنجان
  • کره: ۷۵ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد

طرز تهیه کوکوی آووکادو:

برای داشتن این کوکوی فوق العاده باید ابتدا آرد را به همراه مقداری نمک، بکینگ پودر و شکر ترکیب کرده، می توانید این ترکیب را الک کنید تا بافت بهتری داشته باشید. حالا سراغ فلفل، پنیر و پیازچه بروید. این مواد را به ترکیب آرد اضافه کرده و کمی هم زده تا یکدست شود.

مراحل تهیه کوکوی آووکادو

توجه داشته باشید که پیازچه را باید کمی ساطوری کنید. کره ذوب شده را به همراه تخم مرغ افزوده و کمی شیر هم اضافه نمایید. حالا باید آووکادو را از وسط دو نیم کرده و به صورت نگینی برش دهید.

بهتر است تا روی اووکادو را مقداری لیمو بزنید. لیموی تازه برای این کار بهتر است و طعم بهتری به ان می دهد. استفاده از آب لیموی تازه برای آووکادو موجب شده تا رنگ تازه تری داشته باشد. استفاده از آب لیمو مانع تغییررنگ و قهوه ای شدن ان می شود.

آووکادوهای خرد شده را درون مقداری شیر بریزید. حالا تخم مرغ را اضافه کرده و به خوبی با چنگال هم زده تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند. حالا باید ترکیب آرد را به دیگر مواد هم اضافه کنید. مواد را مجدد با یکدیگر ترکیب کرده تا یکدست شود.

طرز تهیه کوکوی آووکادو

در این مرحله از طرز تهیه کوکوی آووکادو باید مایه یکدست شده را درون ظرف یا قالبی بریزید. توجه کنید که درون این قالب باید کمی به روغن آغشته شده باشد. در این بخش نیز مایه کوکو را درون قالب مورد نظرخود بیزید. همانطور که گفته شد این مایه باید به طور کامل کف قالبی که روغنی است، باشد. حالا باید قالب را درون فر دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

بعد از پخت کوکو باید لطیف بوده و در صورتی که فشار دهید، مجدد بالا بیاید. این کوکو بهتر است تا به صورت گرم سرو شود. شما می توانید از ادویه ها و سس های خوشمزه و مورد علاقه نیز برای این کوکو استفاده کنید. در صورت دلخواه می توانید از مقداری گوشت چرخی و یا ژامبون هم در این کوکو خوشمزه استفاده کنید.

حالا کوکوی شما آماده بوده و می توانید، طعم فوق العاده ای از آن را بچشید. این کوکو خوشمزه و عالی را می توانید با مقداری زرشک هم تزیین کنید. شما این کوکو را باید در کنار ماست و نان سنگک سرو نمایید.

منبع : آرگا

برچسب :


طرز تهیه ماست سفت خانگی / راهی برای جلوگیری از ترش و شل شدن ماست