آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی


آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران، از آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی خبر داد.

آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی

به گزارش راهبرد معاصر؛ سودابه سنگچی گفت: ادارات دامپزشکی و بهداشت در قالب بازدید مشترک به صورت دوره‌ای زمانبندی و غیر مترقبه، تمامی مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی سنتی را از چهار بعد بهداشت فردی، مواد غذایی، ابزار و تجهیزات و ساختمان برابر دستورالعمل فنی و بهداشتی واحد‌های تولید عرضه و توزیع فرآورده‌های لبنی صنفی به شماره ۱۸۰۳۹۲۲۱ مورد بازدید و بازرسی دقیق و همه جانبه قرار می‌دهند.

وی افزود: در این بازرسی‌ها از لبنیات موجود در مراکز تولید و توزیع از جمله، شیر، دوغ پنیر خامه، ماست، کشک سرشیر و کره، مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره ۳۲۶، استاندارد سازمان استاندارد ایران به شماره ۱۶۴ دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشت محیط و دستورالعمل خودکنترلی و خوداظهاری به شماره ۱۸۰۳۹۲۰۲ نمونه برداری شده و در آزمایشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت، از جهاتی از قبیل اسیدیته شیرخام بر حسب اسید لاکتیک وجود بروسلوز ویروس تب مالت بار میکروبی و پروتئین تحت آزمایش قرار می‌گیرند.

سنگچی خاطرنشان کرد: با توجه به جوشاندن شیرخام با درجه حرارت بالای ۷۲ درجه سانتیگراد عملاً وجود بروسلوز ویروس تب مالت منتفی است.

وی ادامه داد: از طرفی مراکز توزیع نیز علاوه بر رعایت بهداشت فردی و ساختمان از سردخانه استاندارد نگهداری شیر استفاده می‌نمایند که نقش به سزایی در سلامت فرآورده‌های لبنی ایفا می‌کند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران گفت: علاوه بر بازرسی‌های صورت گرفته توسط تیم‌های ادارات دامپزشکی و بهداشت، سازمان تعزیرات حکومتی نیز بهداشت محیط و مواد عرضه شده لبنی را مورد بازرسی مداوم قرار داده و در موارد تخلف برابر قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب ۱۳۶۷/۱۱/۲۳ مجمع تشخیص مصلحت نظام (خاصه ماده (۳۷)) برخورد می‌کند. /مهر


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران