پیشکسوت استقلال: بیرانوند در استقلال جایی ندارد

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲ تیر ۱۲, دوشنبه ساعت ۲۳:۱۵۰ رأیبدون امتیاز
پیشکسوت استقلال: بیرانوند در استقلال جایی ندارد

پیشکسوت فوتبال استقلال گفت: (علیرضا)بیرانوند یکی از بهترین‌ دروازه‌بانان ایران و آسیاست اما در استقلال جایی ندارد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن روشن در واکنش به جدایی علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس از این تیم و احتمال حضورش در تیم استقلال اظهار داشت: او یکی از بهترین گلرهای آسیاست و زحمات زیادی در پرسپولیس و تیم ملی کشیده اما فکر نمی‌کنم استقلال به او نیاز داشته باشد.

وی ادامه داد: از مدت‌ها قبل قرار بر این بود بین دو باشگاه بازیکنی منتقل نشود و کار درستی هم بود. امیدوارم بیرانوند در درجه اول سلامتی خود را به دست آورده و همچنان پرسپولیس انتخاب اولش بماند اما اگر خواهان جدایی است در تیم دیگری فوتبال خود را دنبال کند.

روشن درباره شرایط کنونی آبی‌پوشان تهرانی هم گفت: استقلال را در این فصل خوب نمی‌بینم. ما هنوز مدیریت ثابتی در باشگاه نداریم و هئیت مدیره و مدیرعامل، کمیته فنی و مسایلی از این دست شکل واقعی خود را پیدا نکرده‌اند. اگر باشگاه درست شود می‌توان انتظار داشت تیم هم در مسیر درست گام بردارد./ایرنا

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...