5 ترفند ترد شدن کتلت
رکنا: اگر دوست دارید کتلت خوشمزه ای بپزید این مطلب را دنبال کنید.
به گزارش رکنا، کتلت از غذاهای نونی و پرطرفدار بین مردم ایران است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با وجود وقتی که می گذارید و دقتی که به خرج می دهید برای درست کردن این غذای خوشمزه بازهم کتلت تان وا می رود یا آنطور که باب میل تان باشد از آب در نمی آید. در ادامه به شما عزیزان 5 راز ترد شدن کتلک را گفته ایم.
1- آب سیب زمینی و پیاز را بگیرید
کتلت له نمی شود، آب نمی اندازد و ترد و پوک می شود.
2- از پودر گلپر استفاده کنید
عطر و طعم کتلت را عجیب خوشمزه می کند.
3- از گوشت چرخ شده چرب استفاده کنید
کمی دنبه یا چربی را با گوشت چرخ کنید؛ کتلت شل و خرد نمی شود.
4- تخم مرغ را موقع سرخ کردن اضافه کنید
چون اگر زود بزنید و بگذارید بماند آب می اندازد.
5- از تابه نچسب استفاده کنید
بگذارید روغن کاملا داغ شود؛ کتلت را نازک بگیرید نه ضخیم