طرز تهیه کاتی رول خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه کاتی رول بسیار ساده است. این غذای بین المللی محبوبیت زیادی داشته و شما می توانید با استفاده از دستور تهیه های مختلف آن را تهیه کنید.
آشپزی یکی از لذت بخش ترین فعالیت هایی است که شما می توانید در این بخش با طرز تهیه کاتی رول یکی از انواع غذاهای بین المللی آشنا شوید. این غذا طعم فوق العاده ای داشته و رسپی ساده ای از آن قرار داده شده است.
برای اینکه یک غذای بین المللی فوق العاده داشته باشید، کافی است تا در آرگا با طرز تهیه کوفته ازمیری و پاستا عربیتا آشنا شوید. این نوع غذاها در میان کشورهای مختلفی محبوبیت دارند.
مواد اولیه:
- زیره سبز: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل چیلی: ۱ قاشق چای خوری
- آب لیمو: نصف قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز: ۱ و نیم قاشق چای خوری
- سیر له شده: ۱ حبه
- فلفل: ۱ و نیم قاشق چای خوی
- زنجبیل خرد شده: نصف قاشق چای خوری
- روغن کانولا: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- گوشت چرخی: ۴۰۰ گرم
مواد کاتی رول:
- پیاز ساطوری: ۱ عدد
- فلفل دلمه خرد شده: ۲ عدد
- سس چیلی و سیر: به میزان لازم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پاراتا: به میزان لازم
مواد نان هندی:
- آرد گندم: ۲ لیوان
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- آب: ۱ لیوان
- کره: نصف لیوان
طرز تهیه کاتی رول:
تمام ادویه های ذکر شده در ابتدا را با یکدیگر ترکیب کرده و آسیاب کنید. بعد از اینکه ادویه ها به شکلی خمیری تبدیل شد، به گوشت های چرخی گوسفندی اضافه کنید. مواد را ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید و زمان داده تا ادویه ها به خرد گوشت برود.
حالا گوست های چزخی مزه دار شده را به صورت سوسیس لول کرده و به سیخ های چوبی بچسبنانید. حالا درون یخچال بگذارید تا گوشت به سیخ بچسبد و در زمان پخت جدا نشود. کباب های سیخ شده را روی منقل ها قرار داده و خوب کباب کنید.
در حین کباب کردن باید سیخ ها را بچرخانید تا به خوبی کباب ها پخته شود. حالا نوبت به تهیه نان می رسد. آب، آرد و نمک را ترکیب کرده تا یک خمیر تهیه شود. حالا باید گلوله هایی که به اندازه تخم مرغ تهیه کنید و مقداری کره به آن بزنید. به مدت ۴۰ دقیقه کنار گذاشته تا استراحت کند.
در این مرحله از طرز تهیه کاتی رول با استفاده از وردنه خمیرها را باز کرده و نازک کنید. درون یک ماهیتابه به مدت ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا دو سمت نان سرخ شود. در زمان پخت نان نیز باید دو طرف آن را مقداری کره بزنید.
نان ها را کنار گذاشته و سراغ تهیه دیگر مواد بروید. فلفل دلمه ای و پیاز را نگینی کرده و درون یک ماهیتابه با مقداری روغن تفت دهید. بعد از اینکه تغییر رنگ داد، به یک سمت پاراتا را مقداری تخم مرغ بزنید. حالا نان را از روی حرارت برداشته و پارارتا را پهن کرده و یک فلفل دلمه ای سرخ شده، پیاز، کاتی کباب، سیر، چیلی دوسط پاراتا قرار داده و رول کنید.
این غذا فوق العاده است و شما می توانید با این دستور تهیه یک شام عالی داشته باشید. این غذای بین الملیی در ترکیه نیز محبوبیت زیادی داد. شما برای ناهار و شام نیز می توانید از این غذا را داشته باشید.
منبع : آرگا