نوجوانانی که با نقشپذیری در مسجد، کنشگری فعال در جامعه را مشق میکنند
مادری را دیدم که به کودک خردسالش التماس میکرد تا با او به منزل بیاید، حتی قول خرید خوراکی را هم داد، اما کودک گریه میکرد که میخواهد در مسجد بماند.
خبرگزاری شبستان_یاسوج: مسجد با محوریت امام جماعت کانون تربیت صحیح فرزندان به ویژه نوجوانان و جوانان در نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود.
هدایت و پرورش نسل نوجوان و جوان در مساجد باید محور اصلی فعالیت مسئولین فرهنگی و متولیان مساجد به عنوان یک اصل مد نظر قرار گیرد.
اگر مسئولان و متولیان فرهنگی و مسجدی به دنبال احیای کارکردهای مساجد هستند باید با نگاه انقلابی خود شناسایی، جذب و کادرسازی قشر نوجوان و جوان جامعه به ویژه هنرمندان مسجدی را در دستور کار قرار دهند.
با توجه به ضرورت تربیت و شکل گیری شخصیت نسل نوجوان و جوان جامعه و اینکه آمادگی این قشر برای پذیرش حق و عدالت بیشتر است، باید با برنامهریزی صحیح و اصولی جهت توجه به نقش تاثیرگذار این قشر از افراد جامعه گام برداریم.
در این راستا امشب توفیق شد نماز مغرب و عشا را در یکی از مساجد باشیم که در نخستین نگاه، آنچه جالب به نظر می رسید، کثرت حضور کودکان و نوجوانان در حیاط مسجد بود که در حال بازی و حسابی سرگرم بودند.
نوجوانانی که با نقشپذیری در مسجد و در مسئولیتهای مختلف، کنشگری فعال در جامعه را مشق میکنند.
مادری را دیدم که به کودک خردسالش التماس میکرد تا با او به منزل بیاید، حتی قول خرید خوراکی را هم داد، اما کودک گریه میکرد که میخواهد در مسجد بماند.
و این یعنی مسجد پویا و زنده؛ مسجدی که در آن صدای کودکان به گوش میرسد و آنها، آن را به محیط های دیگر ترجیح میدهند.
مثل مسجد حضرت امام حسن عسکری علیهالسلام، محله ترمینال شهر یاسوج.
به راستی چند درصد مساجد ما این ویژگی را دارند؟!
پایان پیام/82