فوت های کوزه گری “قیمه نذری” که کمتر کسی می داند!


فوت های کوزه گری “قیمه نذری” که کمتر کسی می داند!

خورشت قیمه نذری یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد طرفدار آن هستند اما باید ریزه کاری های آن را بدانید. به گزارش وقت صبح، علاوه بر استفاده از مواد اولیه مرغوب، خورش قیمه ریزه‌کاری هایی دارد که توجه به آنها در طعم بهتر غذا موثر است و نذری...

خورشت قیمه نذری یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد طرفدار آن هستند اما باید ریزه کاری های آن را بدانید.

به گزارش وقت صبح، علاوه بر استفاده از مواد اولیه مرغوب، خورش قیمه ریزه‌کاری هایی دارد که توجه به آنها در طعم بهتر غذا موثر است و نذری به یادماندنی درست می شود.

مواد لازم :

گوشت گوسفند 300 گرم، قیمه‌ای

پیاز درشت ساطوری یک عدد

لپه 2 پیمانه

لیمو عمانی درشت 2 عدد

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع به میزان لازم

سیب‌زمینی متوسط خلالی 2 عدد

زردچوبه یک قاشق چای‌خوری

دارچین یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

زعفران ساییده شده یک قاشق چای‌خوری سرخالی

طرز تهیه:

1- شش قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود.

2- گوشت را اضافه کرده و 6‌دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش کشیده شود. پیاز را هم بزنید تا نسوزد، سپس زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید.

3- رب گوجه را اضافه کرده و آن را 2 دقیقه سرخ کنید. لیمو عمانی و 3 پیمانه آب جوش را به خورش اضافه کرده و پس از به جوش آمدن با در بسته و شعله کم، 5/2 ساعت آن را بپزید.

4- لپه را پاک کرده و بشویید، سپس 15‌دقیقه در آب بجوشانید. با این کار زرداب لپه خارج شده و باعث نفخ نمی‌شود.

5- سیب‌زمینی را که در آب نگه داشته‌اید آبکش و خشک کنید. کمی نمک به آن پاشیده و در روغن سرخ کنید. سپس روغن آن را گرفته و کنار بگذارید.

6- پس از یک ساعت و نیم از پخت خورش، لپه را به آن اضافه کنید تا بپزد. اگر دوست ندارید لیمو عمانی زیاد پخته شود، می‌توانید آن را الان به خورش اضافه کنید. به یاد داشته باشید لمیو عمانی را باید با چنگال سوراخ کنید.

پس از زمان پخت خورش نمک و فلفل آن را اندازه کرده، زعفران را اضافه کنید.

15 دقیقه دیگر آن را بپزید.

هنگامی که روغن روی خورش آمد و به غلظت رسید، غذا پخته است.دارچین را روی آن پاشیده و با چلو سرو کنید.

نکات برای تهیه خورش قیمه نذری :

1- قیمه تنها خورشی است که از گوشت راسته نیز می‌توان در آن استفاده کرد.

2- اگر لپه مصرفی شما درشت و از نوع زودپز است، نیازی به پخت جداگانه ندارد.

3- خورش قیمه اصیل، رب گوجه‌فرنگی ندارد و از گوجه فرنگی حلقه حلقه و زعفران در آن استفاده می‌شود.

4- به جای لیمو عمانی از آبلیمو یا گرد لیمو هم می‌توانید استفاده کنید، اما در این صورت خورش تیره می‌شود.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا