تامین منابع پایدار برای بازار سرمایه توسط صندوقهای بازنشستگی تکمیلی
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: یکی از اصلیترین مزیتهای صندوقهای بازنشستگی تکمیلی برای مدیر صندوق این است که یکسری منابع پایدار قابل برنامهریزی را برای مدیر فراهم میکند تا بتواند با استراتژی بلندمدتتری نسبت به سرمایهگذاری این نوع صندوقها وقت و زمان گذاشته و سرمایهگذاری کند.
به گزارش ایران اکونومیست از سازمان بورس، «میثم فدایی» با بیان اینکه یکی از مسائلی که اکنون جامعه بازنشسته کشور با آن درگیر است، بحث مزایای مستمری است که پس از بازنشسته شدن باید آن را دریافت کنند، اعلام کرد: یکی از کارهای بسیار خوب و قابل توجهی که سازمان بورس اخیرا انجام داده، طراحی مدل صندوقهای بازنشستگی تکمیلی است.
به گفته وی؛ این صندوقها در کنار صندوقهای بازنشستگی اجباری که در حال حاضر وجود دارد میتواند به عنوان یک دریافتی مستمر و مکملی باشد که پس از بازنشستگی بسیار پُرکاربرد است.
فدایی عنوان کرد: ساختار این صندوق به نحوی است که درصدی را خود فرد و درصدی را هم کارفرما پرداخت کرده و در حوزه صندوقهای سهامی و اوراق درآمد ثابت و همچنین صندوقهای طلا سرمایه گذاری میشود.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: با توجه به روندی که این نوع داراییها در بلندمدت دارند، میتوانند به عنوان یک مستمری قابل قبولی باشند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اصلیترین مزیتهای این نوع صندوقها برای مدیر صندوق این است که یکسری منابع پایدار قابل برنامه ریزی را برای مدیر فراهم میکند تا بتواند با استراتژی بلندمدتتری نسبت به سرمایهگذاری این نوع صندوقها وقت و زمان گذاشته و سرمایهگذاری کند.
فدایی در ادامه درباره حق تقدم الکترونیک گفت: فرایند پیچیده و زمان بر افزایش سرمایه بسیار سخت بود که با فرایند الکترونیکی کردن افزایش سرمایه بخش عمده ای از فرایند کار کوتاه تر شده و مشارکت بیشتری برای افزایش سرمایه صورت گیرد.