سوسیس کالباس دهه 60 چطوری ساخته میشدن که اونقدر خوشمزه بودن؟!
ویدئوی قدیمی از خط تولید سوسیس و کالباس کارخانه میکائیلیان در دهه ۶۰ را در این مطلب ببینید.
این مستند آموزشی که در دهه ۶۰ ساخته شده، مراحل تولید سوسیس و کالباس را برای دانشآموزان توضیح میدهد. محل تصویربرداری آن کارخانه میکائیلیان است.در اینجا میتوانید کلیپ آن را ببینید.
تأسیس شرکت میکائیلیان به اوایل قرن حاضر بر میگردد. زمانی که در سال ۱۳۱۰ خانواده میکائیلیان که از مهاجران ارمنی بودند، با تأسیس فروشگاه و کارگاهی در خیابان قوامالسلطنه تهران تولید و فروش انواع گوشتهای فرآوری شده، دودی و پخته شده، ژامبون، سوسیس و کالباس را آغاز کردند. میکائیلیان از نخستین فعالان صنایع غذایی در ایران است و زمانی که شروع به فعالیت کرد، غذاهای آماده و مدرن در ایران هنوز بسیار نایاب و توزیع آن محدود بود.
میکائیلیان کارخانه ای خانوادگی است که محصولات خاصی را تولید می کند و همیشه کیفیت تولید بر کمیت آن اولویت بسیار داشته است.طعم و روش تولید و فرمولاسیون میکائیلیان انحصاری بوده و همین امر باعث دوام آن طی سالیان متمادی گشته است، میکائیلیان قدیمی ترین نام در صنایع مدرن غذایی ایران بوده و بارها مورد تقدیر مسئولان کشوری قرار گرفته است.انتخاب شدن به عنوان یکی از یکصد برند ارزشمند ایران، دریافت تندیس های گوناگون کیفیت و نوآوری و همچنین افتخار انتخاب شدن به عنوان برند ملی گوشه ای از دست آوردهای این کارخانه می باشد.